Moj problem je sledeće prirode. Leopard je OS, a štampač je famozni HP LaserJet 1020.
Znam celu onu priču oko instalacije drajvera za model 1022, i tako dalje, imao sam te drajvere i sve je to kod mene lepo radilo, doduše još u vreme Tigra. Taj drajver sam naravno čuvao, ali na externom disku, koji je zbog dobre struje (i to u Moskvi) stradao.
U međuvremenu je meni ponovo zatrebao isti štampač, provereni drajver odavno uklonjen sa HP sajta i ja sam pokušao instalaciju milion nekih varijanti koje sam našao na netu, naravno bez uspeha.
Vratio sam se u Srbiju, malo se igrao (malo više) i uspeo da vratim podatke sa stradalog harda, među njima i dragoceni drajver.
Sav srećan, krenem da instaliram, i na screenu kod odabira lokacije dobijem poruku da dotični drajver ne može da se instalira na dotičnu mašinu, zato što već postoji instaliran noviji drajver. :(
Naravno, probao sam da pobrišem sve što i samo lič na printers, ali bez uspeha.
Kako da obrišem taj noviji drajver, i ima li kakvog rešenja, osim da gazim Leoparda. A ako sam bio konfuzan kao i uvek evo i slike sa porukom koja jasnije od mene govori o problemu: [img size=400]http://www.macserbia.org/components/com_simpleboard/uploaded/images/Picture.png[/img]
Post edited by: exsold, at: 2008/05/17 21:55