Prijedlog za kupovinu aplikacija
Posted: 03 December 2013 07:53 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Ola narode.

Znam da je rano i da je potrebno neko vrijeme da se razbudite, ali mi pade na pamet rano jutros (jbga, od rano se i radi) par ideja, pa rekoh da podijelim sa vama, možda i bude neke vajde.

1. Evo upravo sam se ubio tražeći gdje su teme za kupovinu aplikacija, i iako je logično, zapravo se zagube u moru tema, pa sam ih jedva našao ono nekoliko koliko ih ima. Zbogradi toga, predlažem da se napravi podforum za Akcijsku kupovinu Mac softvera, gdje će biti sve vezano za iste. Logično u okviru foruma Software.

2. Pretpostavljam da nema ko nije čuo za Bjango iStats aplikaciju, a od onih koji su čuli, siguran sam da skoro svi koriste. Ja sam zainteresovan da prestanem da ganjam narodne verzije, pa zbogradi toga predlažem da se organizuje akcija za kupovinu ovog programčća. Ja ga redovno koristim da nadopunim ono što u sistemu nedostaje ili ne radi kako treba (npr. sat); a i navikao sam se više na isti, tako da…

Eto, moja dva dinara…

Pozdrav.

Djole

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

Posted: 03 December 2013 08:45 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

castor wrote:

Ola narode.

Piše se ‘Hola’, pa se proguta H kod čtanja. B)

. Evo upravo sam se ubio tražeći gdje su teme za kupovinu aplikacija, i iako je logično, zapravo se zagube u moru tema, pa sam ih jedva našao ono nekoliko koliko ih ima. Zbogradi toga, predlažem da se napravi podforum za Akcijsku kupovinu Mac softvera, gdje će biti sve vezano za iste. Logično u okviru foruma Software.

Zar ne stavljamo to, a i logičnije je, pod ‘aktivnosti grupe’?

http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=showcat&catid=9

2. Pretpostavljam da nema ko nije čuo za Bjango iStats aplikaciju, a od onih koji su čuli, siguran sam da skoro svi koriste. Ja sam zainteresovan da prestanem da ganjam narodne verzije, pa zbogradi toga predlažem da se organizuje akcija za kupovinu ovog programčća. Ja ga redovno koristim da nadopunim ono što u sistemu nedostaje ili ne radi kako treba (npr. sat); a i navikao sam se više na isti, tako da…

Dobro me podseti da treba da upgrejdujem svoj Family pack.

Radi li verzija 3 na Mavericksu?

Post edited by: madamov, at: 2013/12/03 08:47

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 03 December 2013 03:10 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Znam za H, ali mi ovako slađe… 😛

Stvarno mi nije ni na pamet palo da pogledam u sekciji za grupu. Jbmlga, valjda ga računam više kao softver, nego kao organizaciju grupe, pa onda stoga tako. Sad kad sam pogledao, stvarno sve ima tamo… Sorry Miki, bolje ću da gledam ubuduće…

Za verziju 3 ne znam, nisam još prešao na novi sistem. Vjerovatno ću i da sačekam prvi combo, a možda i malu novu Retinu…

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile