Apple AirPort Extreme Base Station DualBand n/a/b/
Posted: 21 December 2013 10:43 AM
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  50
Joined  2010-10-10

Kao sto sam vec i naveo u naslovu prodajem Apple AirPort Extreme Base Station DualBand n/a/b/g u savrsenom stanju, bez udaraca ogrebotina ili bilo kojih drugih skrivenih mana i ostecenja. Od upotrebnih tragova jedino sto ima su fine linije od prasine vidljive samo na jakoj svetlosti pod odredjenim uglom, nije vredno pomena ali moje je da detaljno opisem stanje. Mogu slobodno da kazem da je stanje besprekorno. 

Slike su originalne naslikane pre neki dan tako da je stanje ne promenjeno. 

Uz AirPort ide i originalno napajanje. ..

Za one koji ne znaju evo malo vise informacija: 

AirPort Base Station je internet ruter koji se puno razlikuje od obicnih rutera pre svega po mogucnostima koje pruza pa onda i po kvalitetu i dizajnu. Poseduje WiFi koji radi na 2,4ghz i 5ghz i to u isto vreme nezavisno jedno od drugog. Poseduje a, b, g i do skoro najbrzi N signal, tako da moze da se umrezi sa svim mogucim aparatima i da radi besprekorno. Idealan je za kucu a i za kafice i ostale lokacije jer poseduje izuzetno jak signal velikog dometa i podrzava cak i do 50 korisnika u isto vreme. 

Pored jednog od najboljih WiFi mogucnosti ovaj ruter poseduje 4 Gigabit lan ulaza od kojih je jedan WAN. 

Ono najbolje od svega je da poseduje USB ulaz a samim tim i hiljadu mogucnosti. Putem USB ulaza mozete da povezete bilo koji Externi HDD, Flash, Stampac i sta god vam padne na pamet i sve to da koristite bezicno. Mozete cak i da prikljucite i USB HUB i sve te aparate koristite u isto vreme preko WiFi ili mreznog kabla tako da sa tim sve sto je prikljuceno HDD, stampac. . bice vidljivo sa svih racunara koji su u toj mrezi. Poseduje i jos mnogo mnogo toga. .. .

CENA   60e   Fixno

jedina zamena me interesuje za MacBook Pro 2006,2007 uz moju doplatu naravno…

[img size=550]http://www.macserbia.org/components/com_simpleboard/uploaded/images/DSC07093.jpg[/img]

Profile

Posted: 21 December 2013 06:30 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

U principu kupujem, odnosno kupljeno.

Koja generacija, odnosno daj model number.

Ostavi neki telefon da mogu da te zovem.

Pozdrav.

Djole

EDIT: U pitanju je model A1143, odnosno druga generacija… Ja odustajem, tražim nešto novije…

Post edited by: castor, at: 2013/12/21 20:02

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile