Srednji klik je po defaultu za prebacivanje između click-to-click i free spin moda, da te to ne zeza?
Znam, brate, ili to ili da mu se dodeli neka funkcija. Stvar je što se mehanički teško pritiska. Radi, ali moraš baš da zapneš.
Instalirao sam najnoviju verziju softvera, tako da nije do toga, a i što bi bilo, kad sve ostalo radi odlično. Nije mi to toliko ni bitno, taj klik i ne koristim toliko često, nego mislim da je možda faličan primerak. Ne znam, prvi put sam u kontaktu sa ovakvim mišem, možda je to i normalno. Čitao sam nekoliko review-a, ali nigde ne pominju ovakav problem (ako je uopšte problem).
Mož’ biti da sam ja Gvozden a ti Svilen, al’ nemam osećaj da treba da odalamim po dugmetu kad ga stišćem.
Ok, treba ga pritisnuti jače nego levi ili desni klik, ali nakon što sam prešao sa nekog Mickeysoft miša na ovaj, nisam primetio da stišćem išta jače.
Ako pomišljaš da je faličan, te da bi da ga vraćaš - ovijeh dana ću skoknuti do Ozona d’uzmem nešto, pa mogu poneti mojega pacova da vidiš kako on klikće.
No, ako ti je sve jedno - i meni je :D
Moj Mighty Mouse nije hteo da skorla na dole pa sam probao po madamovom uputstvu cishcenje jakim pritiskom po papiru u pravcu krsta i ispalo je par dobrih grumenova i kretanje kuglice na dole je pocelo da radi… Ali kako to inace biva neshto mora da zeza.. u ovom slucaju je to kuglica koja vishe nece da uleze (srednji stisak - taster) je otkazao i ne radi..
Ubacio sam malo i medicinskog alkohola dok sam popravljao skrol nadole.
Jel neko ikada otvarao svog misa i kakva su iskustva?
>>> Neko je napisao da ima 2-3 mrtva misha u ormaru pa bi bilo lepo da odradi obdukciju u edukacione svrhe:S
Ja se slazem sa markooo-m i Dachaz-om da pri izboru misha treba izbegavati MightyMouse..Jesam hard core Apple fan, ali brate, imam 4 /i slovima chetiri/ mrtva MIghtyMouse-a u ormanu…Znachi strugo, briso, nalivo rakijom, radio sve zivo i prokleta kuglica nece pa nece…
Ali ja mrzim kablove i idem na bluetooth kad god je moguce. A tu je Mighty jedino reshenje (nakon duuuuge potrage sam se pomirio sa tom chinjenicom, chak sam davio ljude iz Cancom-a da mi daju sve BT misheve koje imaju na probu na par sati). Zasad nemam nikakvih problema sa bluetooth MM-om, radi kao sat.
Logitech misheve (kojih imam gomilu) gledam indiferentno (MS ima bolje uredjaje); narochito na Mac-u jer im je softver najgori moguci hack.
Situacija je takva da je ortak pokusao da popravi USB MM, simptomi su bili da nece da skroluje gore-dole, nego samo levo-desno
On uzme i otvori ga, i tom prilikom potpuno prekine flat kabl koji povezuje tockic sa ostatkom elektronike u misu. Jos kaze da je kabl bio jako KRT i da skoro uopste nije mogao da se savija
Ajde ajde…. shto se pre pocne manje ce da ga boli:pinch:
Cale i ja smo operisali Pro Mouse naravno uspeshno…. mora da se skroz razlepi (sila je neminovna) posle sve lepo zalepish i radi.. kod ovog pacijenta se javio problem u abdominalnom delu - crevo je prestalo da radi
ps:Mislim da je bezicni Mocni Mish bolje resen od obicnog MM , mislim na vecu skroll kuglicu…