madamov wrote:
Ja te ništa ne razumem.
Nazalost…pokusaj je bio da unesemo malo non cyber šalantne šale u forum ;-] !
Ne zalim se na forumski kolegijum … nego malo tukne na `ko da roboti odgovaraju u globalu ili je to samo moj nesrecni pokusaj dimenzijskog predefinisanja ?!
No kako mozemo da vidimo u sledecim linijama, podlmadak ovog foruma izgleda da ima petlju da se upusti u transcendentalnost srpskog jezika.
Ps. U igri nisu nikakve droge (da se razumijemo)u pitanju je samo puka filozofirancija !
Dachaz wrote:
Ne znam ko je Trandža, ali Mali Dripac je očgledno Little Snitch.
Softer,hotter,better…šteta što do kraja nisi riješio enigmu a zivis u nederlandiji 😊
cika_kosta wrote:
1.Jesi li probao da skines opet transmission, da ne cistis nista sa onim tvojim programima ‘za odrzavanje’ racunara itd… Bas je cudno to sto se problemi koje ti imas ne desavaju nikome 😊
2.Inace, pravila za little snitch su prilicno prosta, u koliko ti je program legalan, i h(i)ces da mu dozvolis pristup netu. Klikni na any connection, pa allow, cisto da te ne smara svaki out. Za programe koje ne zelis da idu na net iz bilo kog razloga isto to samo deny. 3
Sta ti konkretno nije jasno za LS?
Eeee moj Prika Kosta,
sad si ‘4 letter love word’ ježa u ledja…j`el to bog ili Stevica Radic odozgo gledaju i namestaju te k`menu kao kec na jedanest??!!??
Vidi u ovom grmu lezi zajec ….
1. Ovaj put sam nevin te kao od majke tek rodjen. U ovoj problematici nikakvi dezinfekcioni strojevi nisu ucestvovali. Te se drzim misljenja tvog kao i Milanovog…priznajem s`teskom mukom al sta je tu je. ;-p
2. Jeste legalan je…da skuzio sam kako funkcionise , nazalost malo kasnije kad nije moglo prije.
Na 10.6.x mi je islo nekako vise niz jezik. Smetali mu p.lavic ili se javila neka ljubomora izmedju dva istovetna lapa(kako je zakljucio moj sinčć) . Elem neise , bilo je malo ‘fajta’ ali evo smirilo se.
Valjda sam Dripcu dobro zategao vratne zile da se Trandza vise ne zali a ni Kromirani Kromanov vise ne pravi gluposti,doduse rijedje od rijetkog. Mislio sam da nije do firmware-a ,
pa sam tu trazio kosku. E da bivalo je da Dripac sam zablokira pa posle nekog vremena sam sebe
odblokira. Ne bih rekao da je do sata2 ssd-a , prije bih rekao da je do manjka rama.
No kad se desi upgrade javit cu jel urodilo plodom ukoliko ovaj tredwill ne potone u tamu nistavila.
Ps. Ne koristite antidepresive a niti pokusavajte da zivite u tudjini vise od dvadeset godina ili ce te imati traumatske posledice jer bo kao sto kaze narodna posledica ‘govori srpski da te citav svijet razumije’ , nema smisla !
E sad mi posteno racite sta vi mislite o svemu ovome ??
Miki ,budi godfather pa reci prvi (ukoliko te ne pretekne Kosta prvi) !