cika_kosta wrote:
Ne može text editor klasičan zbog rednog broja koliko je meni poznato.
Na Mac-u jednostavno ne postoji pandan subtitle workshop-u. Da stvar bude gora, i posle 10 godina, ni za windows izgleda bolji program ne postoji. Ja tako koristim parallels sa nekim xp-om od 200mb na kome je sve živo skinuto i isključeno, ali što je najbitnije, ima srpsku tastaturu, i kad instaliraš ka lajt kodek pak i subtitle workshop, radi sve ko podmazano. Inače, podizanje takvog xp-a traje nekih 15 sekundi, tako da nije neko preterano čekanje.
Avidemux mi je nekako jednostavniji od Subtitle Workshop-a mada moguće je da je i to samo jedna od navika )))) Ja se pre sto god zarekao nikad više windows ali…. svuda podji i na burek dodji ))) Uzeću od ćere njen windows pa ću da probam tamo. Hvala u svakom slučaju
indijanac wrote:
Proveri opet koju veziju imaš, pošto je najnovija nightly verzija trenutno 2.6 r9007… znač, 2.7.6 verzija još nije ni izašla.
Probaj tu najnoviju nightly verziju, pa vidi da li radi.
Koliko vidim po forumima, ljudi kažu da radi.
U pravu si. Nije verzija 2.7.6 nego 2.6.7 ali nisu u pravu ti koji kažu da radi. Ali, šta ti je to nightly verzija? Neko noćno izdanje ? ))))) Šalim se, sada sam pogledao ali to je neka linux verzija; .rpm file.
Post edited by: obican70, at: 2014/01/31 16:17
Post edited by: obican70, at: 2014/01/31 16:28