3. Transmit - FTP klijnt. Za one kojima se ne sviđa logika Cyber Ducka 😊 Ja volim kad imam dva panela. Probao CyberDuck, ali mi se nije svidelo.
Cena:$29.95
Postoji popust na količnu, a za korisničku grupu možemo videti, ukoliko bude bilo interesovanja.
Jesi i ih ikada kontaktirao, da ne ispadnemo dosadni ako ih pitam ponovo?
da ne otvaram novu temu,a tice se aplikacija….imam nalog na Appstore,ali ga koristim samo za free aplikacije za Mac….nemam trenutno opciju da kupujem…
da li moze neko drugi da kupi program,i da ga ustupi meni(ja naravno platim tu uslugu)ili bi morao da se kaci na moj Mac,i direktno skida na njega….
Mislim da ti to nije rešenje, jer se svaki download vezuje za email, tako da bi u jednom trenutku morao da znaš tuđu šifru kako bi uradio update te aplikacije.
Možda je bolje da kupiš vaučer, pa da ga ubaciš u svoj nalog i tako završiš kupovinu sa ‘pre-paid kreditom’ na računu 😊
Uzgred… izgleda da su produžili akciju… ja kada sam ga kupio malopre pisalo je da akcija traje još oko 2 sata, a sad vidim da je produženo za još nekih 5 dana.
Tako da, preporučujem i drugima da kupe jer mislim da se za 20 dolara baš isplati, pošto mu je regularna cena 35 evra.
^
Kliknuo sam prvo bio ovamo sa strane na ovaj baner kad sam video da je LittleSnitch na sniženju, ali nisam odmah kupio pošto sam morao prvo PayPal da otvorim, a i da se registrujem na MacUpdate… kad sam se registrovao na MacUpdate, onda sam valjda tamo na sajtu našao LittleSnitch… nisam se setio da bi možda bilo bitno da opet otvorim forum, pa da ponovo kliknem na link.
Ne znam kako tačno ovaj MacUpdate affiliate program funkcioniše… valjda bi trebalo da zapamti neki kolačć bez obzira da li sam bio registrovan kada sam kliknuo na baner ili ne.