Sinoc oko 9 sati sam obavio poslednji razgovor i vise nisam ni dirao telefon do ponoci (bio sam na plesnoj veceri, ali nikakvog udarca u telefon nije bilo, bar nisam osetio… :dry: ). Tada je devojka pokusala da me dobije, ali jednostavno ona je mene cula, ali ja nju uopste. Nikakav zvuk, kao da je neki mute ukljucen. Posle par pokusaja ja okrenem neki drugi broj, ali ne cujem ni da zvoni, ni tu drugu osobu uopste, a na telefonu lepo stoji da je veza uspostavljena.
Kada sam stigao kuci ukljucim/iskljucim zvuk preko dugmeta na telefonu, a ono svaki put pise ‘Headphones’ sa precrtanom, odnosno neprecrtanom ikonicom kada ukljucujem. Znam da uvek pise ‘Ringer’. Ukljucim ja opet zvuk, probam da kucam poruku - nema zvuka, pustim klip - opet nista. Stavim ja slusalice u telefon, dobijem zvuk, ali kada gurnem jack do kraja cuju se kao neki talasi i prigusen zvuk, tako da sam morao negde na pola da ga drzim da bih imao zvuk na oba kanala… :unsure:
Kako je vec bilo jutro legao sam, pa rekoh nastavicu sutra. Cim sam ustao uzmem telefon, kad sve radi kako treba. Cujem normalno ljude kada ih pozovem, cuju se klipovi, zvuk tastature kada kucam, a i kada ukljucim/iskljucim zvuk opet pise ‘Rigner’ kao ranije. I sto je jako vazno, jack od slusalica gurnem normalno do kraja i lepo cujem zvuk kao ranije.
Sta se ovde desilo? Da li neko ima predstavu?
Hvala!