Browsers & search engine
Posted: 27 June 2007 10:13 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  729
Joined  2005-05-07

Jel pravio neko novi search za npr. Camino? Nešto kao čtam ono uputsvo ali nikako ne uspevam. :(  Interesuje me VersionTracker search.

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile

Posted: 28 June 2007 10:22 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Dodao sam search za VersionTracker u svoj .plist, a čtavog (sa mojim preferiranim search enginima) možeš skinuti odavde.

Kopiraš u ~/Library/Application Support/Camino

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 28 June 2007 06:24 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-07

Dodao sam search za VersionTracker u svoj .plist,

Hvala, sad vidim da je problem do MoreCamino gde sam probao da ubacim podatke.

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile

Posted: 07 June 2008 03:04 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-07

Dodao sam search za VersionTracker u svoj .plist, a čtavog (sa mojim preferiranim search enginima) možeš skinuti odavde.

Kopiraš u ~/Library/Application Support/Camino

Reinstalio komp i ubacio taj fajl u novi Camino 1.6.1 i nece da radi. Ako sad neko zna resenje neka vice a ja odo da nastavim sa daljim instalacijama.

OK, radi. Ubacio sam stari fajl a bacio novi WebSearchEngines.plist i onda je Camino sam odradio novi fajl u novi format.

Post edited by: ljubisha, at: 2008/06/07 15:19

Signature 

Profile