< 1 2
2 of 2
muzicki programi na Mac-u
Posted: 07 June 2008 06:13 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

milke wrote:

Je li bre, kako te ne mrzi da se tamo raspravljaš i gubiš vreme 😊

Ne znam ni ja kako mi ne dosadi 😊

Al’ interesantno mi je da vidim koje sve ‘agrumente’ PC-jevci smišljaju jer su im mnogi od tih ‘argumenata’ stvarno smešni 😊

Isto ko što je nekom interesantno da gleda španske serije u kojima se glavni glumci stalno nešto raspravljaju 😊

Post edited by: indijanac, at: 2008/06/07 18:15

Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile

Posted: 07 June 2008 06:36 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  470
Joined  2007-05-15

@indijanac :D

skroz si u pravu za smiljanje argumenata!

sad nije lepo da citiram drugara ali upravo je potrosio jedno sat vremena na pljuvanje po Macu bez ijednog argumenta (nije jos samo naveo da su Mac korisnici gay ali nije ni bio daleko).

@SERBIAN necu ti ni reci sta je odgovorio na to… nije lepo da citiram coveka koji nije tu ali je jednostavno nazvao sve ljude koji kupe Mac ‘neznalicama’...

a sto mi je najcudnije ... - ne mogu da verujem da je covek toliko poludeo.
znam ga dugo godina; svako ima svoje bubice, ali da toliko poludi i napise kilometre texta u roku od jednog dana na temu ‘MAC-a (=DJUBRE)’ prosto ne mogu da verujem… a samo sam ga pitao koji su to muzicki programi koji ne postoje za Mac :( (sto mi je i odgovorio ali tek posle 10tak emailova (sadrzine ‘mac je kanta’, ‘mac korisnici su neznalice’...) - GigaStudio i SoundForge).

dakle ovo moze slobodno da se zakljuca, ne znam sto sam ga i uzeo za ozbiljno kad je rekao da ne moze da koristi Mac jer nema programa…

Signature 

http://milan.kovac.cc

Profile

Posted: 08 June 2008 02:06 AM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Evo ti poshalji mu ovo i reci mu da stavi kao avatar na forum - poklon od neznalice:

Na slici je i odogovor na pitanje zashto toliko sere, govedo iskompleksirano, da prostish ako ti je prijatelj…

‘What you want from your computer is transparency, you have to have a system that’s not going to get in your way, that’s why I work with Logic, the thinking process, the mind behind it, and the innovations within Logic make a huge difference to the way I can be imaginative without any interruptions for any technical reasons. Without Logic I wouldn’t have a career.’

John Powell
Film Composer
Scores for Shrek, X-Men The Last Stand, Mr. & Mrs Smith, The Bourne Identity, The Bourne Supremacy

Deder nek mi nadje neshto ozbiljno shto je napravljeno u tim njegovim programima na windows-u…Ovo malo gore je za Logic..Da ne idem sad na imdb.com da redjam filmove koji su radjeni u STAROM ProTools-u..Ili nek se raspita kod Madone ko joj radi produkciju, koncerte i na chemu…Mislim ona ne zna..

E jesam i ja debil pa se primam josh uvek na ovo sranje..Al shta cu kad me izvedu ogranicheni i bezobrazni ljudi iz takta..Ajd necu vishe, ochiju mi plavih..1

Post edited by: SERBIAN, at: 2008/06/08 03:23

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 08 June 2008 04:42 AM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Ljudi su se uvek plašili onoga što ne poznaju…

I meni su tako brojni eksperti pokušavali da isperu mozak kada sam obznanio da sam poručo ovu lepotinju u koju trenutno načukavam ove nadasve mudre redove.
Sve standardne: da je OS pravljen za debile i da ne može ozbiljno da se radi u njemu, da je ‘to’ neko ‘govno’ kome ne može da se ‘budži’ hardver, da je menu bar ‘krajnje neupotrebljiv jer se stavke menija mrdaju kako njima padne na pamet’ i očgledno mit-favorit koga su se svi ‘vatali: ‘ne kupuj tu glupost, samo plaćaš dizajn’.

Ali me je sve to vrhunski zasmejavalo jer sam posle drugog ili trećeg puta batalio ispravljanje krivih drina i držao se jednog jednostavnog arogantnog recepta: ‘Izvini, šta ti ono beše studiraš? Ekonomiju? E, pa, vidiš - ja studiram računarstvo i cenim da bolje od tebe znam šta je dobar računar.’

Mada, koliko god ignorisao Windows znalce, zamaraju kada počnu da prosipaju pamet u komentarima po Engadgetu i sl.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 08 June 2008 07:22 AM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  172
Joined  2007-04-27

Uz svo duzno postovanje, mislim da je dalja rasprava na tu temu bespredmetna. Svako moze da koristi i voli to sto zeli i to treba uvazavati. Na zalost ili na srecu, nikada nisam radio na Wind-u i ne znam njegove mane ili vrline, ali to je i razlog zasto sam na ovome forumu a ne na nekom drugom. Pusti coveka da uziva u svom ‘znanju’ i ne spori sa njim, i ako dokazes da si u pravu on ispada glup, i izgubices prijatelja. Bolje ga posadi za Mac i idi po pivo (na cuku, dve) posle saslusaj njegove impresije;)

Signature 

iBook 1.0Ghz
MacBook 2GHz
MacBook Pro 2.93MHz

Profile

Posted: 08 June 2008 11:05 AM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  470
Joined  2007-05-15

da je menu bar ‘krajnje neupotrebljiv jer se stavke menija mrdaju kako njima padne na pamet’ i očgledno mit-favorit koga su se svi ‘vatali: ‘ne kupuj tu glupost, samo plaćaš dizajn’.

pogledajte obavezno ovaj video - pogadja direktno u sustinu razlike izmedju Windowsa i Mac OS X-a!

http://www.youtube.com/watch?v=vdCvVVFJdns

Mac vs. Windows Design Philosophy Examples

btw ako se nesto mrda u menijima onda su to Windowsovi Personalizovani Meniji - ono kad u Office 2003 Windows sakrije pola dropdown menija jer ih satro ne koristis cesto pa ti te naredbe pa ni ne trebaju pa ni ne treba da ih vidis!
- onda naprave Office 2008 sa novim UI koji reklamiraju ‘Novi UI da lakse koristite Office jer 90% komandi niste ni koristili jer su bile tesko dostupne’.

Windows nema nista konzistentno u UI i izgledao kao ‘pile of crap’ :D :D :D !

EDIT: @grozni ne radi se o tome, video je prijatelj Mac mnogo puta u raznim studijima i video je koliko je to sporo i krsh i nema software-a (a ono ispalo da nema dva programa :D) - problem, mislim problem, je sto je napisao 10 (i slovima deset) emailova gde na moje pitanje: ‘sta konkretno nema od programa za Mac’ on meni pise kako sam budala sto sam bacio pare na Mac - mogu slobodno da ga ostavim pored kontejnera pa se mozda neko zajebe i uzme ga, mogu da ga koristim ko otirac… TOTALNI sok za mene. Jednu losu rec nisam napisao za Windows ali ne, on samo sipa i sipa… zato kazem da nisam mogao da verujem sta se dogadja…

EDIT2: Future UI Designs in Mac OS X 10.6 mi o vuku a vuk na vrata :D

Post edited by: kovacm, at: 2008/06/08 11:29

Signature 

http://milan.kovac.cc

Profile

Posted: 08 June 2008 06:26 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

kiselo grožđe

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 08 June 2008 06:42 PM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

mogli bi administratori da pocnu brisati sve topike i teme gde se pominje windows, ovo nema vise smisla

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

< 1 2
2 of 2