Dachaz wrote:
Zato i rekoh ‘menadžerčć’ 😉
Uzgred, Srbija…
Danas sam se uverio da ce kod nas iPhone postati ‘zlo’ ako se pojavi,a svi radnici nashih voljenih mreza ce ujedinjeni iz petnih zila izbegavati njegovu promociju! Jer bi to znacilo umarenje njihovih ‘pametnih’ glavica!!!
evo objashnjenja zashto sam tako PRSO!
Ushao danas u VIP da zamenim karticu (ne kazem su Telekom i Telenor ishta bolji) koju mi nisu zamenili zbog problema sa sistemom pa je sve moralo rucno.. udjem i sa vrate me njih 6 tako pogleda kao najjjj musteriju i zablene se onako profesionalno (tipa tako su nam rekli).Ja udjem i trazim Saru (devojku koje mi je vec radila zamenu kartice- bezuspeshno, da ne bih morao sve ponovo da objasnjavam). Kada sam rekao SARA josh vise su se izbecili,narocito Sara..ponovna smaranja dok cekam zamenu i sve izpocetka… da ne duzim vishe.. sada krece fabula radnje :S
Dosao covek koji je vec pazario Nokiu N95 da pita da li moze da mu rade mape - GPS navigacija a da mu ne skida kredit?>! Rade njemu mape ali ga kredit ubija i tu pocinje komedija.. >>> Njih petoro ga okruzilo i tu pocinju da baljezgaju nebite stvari, spominju Wi-Fi i skidanje mapa i josh svashta neshto nepovezano tako da su samo josh vishe zbunili coveka koji po 6-ti put ponavlja isto pitanje ali naravno ne dobija odgvor!!
ja tu prilazim i pitam da li mogu da pomognem a oni ce : ‘naravno izvoli’ kao da je u pitanju debata a ne njihov posao za koji dobijaju pare!!!
Objanim coveku shta kako radi,svi mi ze zahvale tako u neverici izadjem napolje i .....
jedan od radnika se pravdao da zna da N95 ima GPS ali nije siguran da li je to samo opciski moguce ili stvaro ima :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Ako se neko,kome je to posao, tako zainteresovano odnosi prema ‘standardnim’ telefonima mogu samo da predpostavim shta ce biti sa iPhonom.
ps> Inace sam na kraju rekao da je N95 sranje telefon za te pare i da ga nikada ne bih kupio!!!
izvinjavam se na ovakvom opsirnom postu,ali sam ovo morao da podelim sa nekim ko me barem malo razume!
HVALA