Da li bilo koji drugi browser ima ista slicno?
Ukratko…
Zna li iko zasto su pavijani ubili ovu komandu koju je jedino Safari imao a sad nema niko. Ne mogu nista smisleno da nadjem na Netu.
Poduze…
Daklem, legendarna komanda je ladno prikazivala aman bas sve sto se ucitava cak i ako su linkovi prozivani iz flesha. Igram Tankije koji je ceo u fleshu tako da mi je ovo bio jedini nacin za skidanje svih podataka iz igre. Iako nisam provalio gde Firefox fizicki cuva cache, on ipak ima about:cache opciju pa ipak mogu da vidim i kopiram sve linkove sa neke strane. Bas ono sto mi treba, sve linkove jer mi oni trebaju. Nisam probao Safari 6 (7, 8, xxxxxx) al pretpostavljam da i dalje sve bacaju u cache pa bih mogao da izvucem podatke odatle al opet, prevasho mi trebaju linkovi. Lako cu posle da dovucem te podatke.
I kad sam vec tu… Safari cache, sta god radio, ide do 184Mb iako sam u Preference namestio Database Storage na 50Mb. Drugo a jos nezgodnije pitanje/konstatacija. Empty Cache menu komanda zapravo ne radi nista osim sto trosi vreme jer cache fajl u ~/Library/Caches/com.apple.Safari/Cache.db je nakon ‘ciscenja’ i dalje iste velicine i naravno pun fajlova. Jel ima neki nacin da mu se promeni velicina?
p.s. iz sto i vise razloga i dalje sam na 10.7.5 i safari 5.1.7