< 1 2 3 4 5 >  Last ›
3 of 13
Peticija za iPhone u Srbiji
Posted: 15 June 2008 12:27 AM   [ # 31 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

DS_Store wrote:

I ja sam za to da se založi, za početak zgrada telekoma iznad rcub-a, da se ostali zamisle malo.

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 16 June 2008 09:04 AM   [ # 32 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

marketing@telenor.rs dobro osmisljena peticija lepo sklopljen mail ... elem ako si ozbiljan u tome mogu ti dati neke druga mailove gde bi ste to poslali

Hvala, hvala 😊

Poslao sam inače mail i redakciji 24 Sata, ali nisam dobio odgovor (doduše, poslao sam ga u subotu..nedelju…tako da verujem da će stići danas).

Popularizacija..to je rešenje.

238 potpisa 😊

Inače, do sada sam stigao da stavim ovo na ES, Dizajn Zonu i Bench, i neočekivano, samo na DZ se razvila diskusija 😊 Dobro, i ovde je, al je to u neku ruku očekivano :D

Moram da stavim samo na naslovnu stranu MacSerb i link ka ovoj temi 😊

Dacho, jesi slao išta na te mailove koje su ti dali u Marketingu?

Sastaviću ‘dopis’ za ove 3 kuće, mada sam mislio prvo da se to malo zatalasa, pa da ih onda pogodim u glavu..mailom 😊

Profile

Posted: 16 June 2008 11:22 AM   [ # 33 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  266
Joined  2008-06-05

RedRott wrote:

kada bi uveli iPhone u ponudu retko ko bi na sajtu to primetio:blink:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

btw…Evo jedan potpis i od mene!!!

Signature 

Apple MacBook Air \"Core i5\" 1.6 11\" (Mid-2011) + Superdrive
iPhone 4 16GB

Profile

Posted: 16 June 2008 12:38 PM   [ # 34 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  986
Joined  2008-06-15

Po mom misljenju ce VIP uvesti prodaju iPhone 2nd g jer mogu kao jedna od Vodafone clanica ali takodje predpostavljam da to uopste nece biti povoljno. naime, oni su prvi u srbiju uveli Blackberry uredjaje a odmah zatim i MTS njih gura ali samo kao ekskluzivni biznis paket. Mada posto Vodafone vec ima ugovor sa Apple-om za distribuciju telefona tesko da ce propustiti priliku da ih ne prodaje gde god moze. Sve se ovo kosi sa cinjenicom da Srbije nema na zvanicnoj listi zemalja u kojoj ce se telefon prodavati ali ipak… nada nas je odrzala…

Signature 

&#63743;iMac 27\\\" i3 3.2&#63743;MacBook Alu 13\\\" 2.0&#63743;iPad 1st&#63743;iPhone 4S&#63743;iPhone 3Gs&#63743;iMac 20\\\" 2.0&#63743;iPhone 2G&#63743;iPod Classic

Profile

Posted: 16 June 2008 12:55 PM   [ # 35 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

voyager wrote:

Hvala, hvala 😊

Haha, lik nije rekao da ti je dobro osmishljena peticija i lepo napisan mail nego da treba da se dobro osmisli peticija i da se napishe lep mail 😛

voyager wrote:

Dacho, jesi slao išta na te mailove koje su ti dali u Marketingu?

Kad ponovo prochitash onaj post sa sve prochitanim prethodnim objashnjenjem, bicce ti jasno da nisam dobio dalje od onog marketing mejla 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 16 June 2008 02:44 PM   [ # 36 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Joj, nigde zareza u rečenici…a menadžer 😊

Profile

Posted: 16 June 2008 06:36 PM   [ # 37 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Zato i rekoh ‘menadžerčć’ 😉
Uzgred, Srbija…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 16 June 2008 09:26 PM   [ # 38 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

Dachaz wrote:

Zato i rekoh ‘menadžerčć’ 😉
Uzgred, Srbija…

Danas sam se uverio da ce kod nas iPhone postati ‘zlo’ ako se pojavi,a svi radnici nashih voljenih mreza ce ujedinjeni iz petnih zila izbegavati njegovu promociju! Jer bi to znacilo umarenje njihovih ‘pametnih’ glavica!!!

evo objashnjenja zashto sam tako PRSO!

Ushao danas u VIP da zamenim karticu (ne kazem su Telekom i Telenor ishta bolji) koju mi nisu zamenili zbog problema sa sistemom pa je sve moralo rucno.. udjem i sa vrate me njih 6 tako pogleda kao najjjj musteriju i zablene se onako profesionalno (tipa tako su nam rekli).Ja udjem i trazim Saru (devojku koje mi je vec radila zamenu kartice- bezuspeshno, da ne bih morao sve ponovo da objasnjavam). Kada sam rekao SARA josh vise su se izbecili,narocito Sara..ponovna smaranja dok cekam zamenu i sve izpocetka… da ne duzim vishe.. sada krece fabula radnje :S

Dosao covek koji je vec pazario Nokiu N95 da pita da li moze da mu rade mape - GPS navigacija a da mu ne skida kredit?>! Rade njemu mape ali ga kredit ubija i tu pocinje komedija.. >>> Njih petoro ga okruzilo i tu pocinju da baljezgaju nebite stvari, spominju Wi-Fi i skidanje mapa i josh svashta neshto nepovezano tako da su samo josh vishe zbunili coveka koji po 6-ti put ponavlja isto pitanje ali naravno ne dobija odgvor!!

ja tu prilazim i pitam da li mogu da pomognem a oni ce : ‘naravno izvoli’ kao da je u pitanju debata a ne njihov posao za koji dobijaju pare!!!

Objanim coveku shta kako radi,svi mi ze zahvale tako u neverici izadjem napolje i .....

jedan od radnika se pravdao da zna da N95 ima GPS ali nije siguran da li je to samo opciski moguce ili stvaro ima :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Ako se neko,kome je to posao, tako zainteresovano odnosi prema ‘standardnim’ telefonima mogu samo da predpostavim shta ce biti sa iPhonom.

ps> Inace sam na kraju rekao da je N95 sranje telefon za te pare i da ga nikada ne bih kupio!!!

izvinjavam se na ovakvom opsirnom postu,ali sam ovo morao da podelim sa nekim ko me barem malo razume!

HVALA

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

Posted: 16 June 2008 10:30 PM   [ # 39 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

fazon sa tom N95 je taj sto mozda pet ljudi u celom beogradu ima bas taj telefon, da je original i da je bas N95 svi ostali su kineske kopije kupljene za 200e, elem sada je ‘kul’ imati telefon sa 200 megapiksela, iako 96% tih debila ne zna sta je uopste piksel a kamoli da ume to da iskoristi!!!

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 16 June 2008 11:55 PM   [ # 40 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

RedRott wrote:

[ps> Inace sam na kraju rekao da je N95 sranje telefon za te pare i da ga nikada ne bih kupio!!!

Odavno nisam slađe dodelio jedan ‘bod’ na karmu! B)

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 17 June 2008 12:38 AM   [ # 41 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

na tom telefonu jedino vredi Zeiss-ov objektiv

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 17 June 2008 02:07 AM   [ # 42 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

markooo wrote:

fazon sa tom N95 je taj sto mozda pet ljudi u celom beogradu ima bas taj telefon, da je original i da je bas N95 svi ostali su kineske kopije kupljene za 200e, elem sada je ‘kul’ imati telefon sa 200 megapiksela, iako 96% tih debila ne zna sta je uopste piksel a kamoli da ume to da iskoristi!!!

Sad sam se ugrizao za jezik.
U životu nisam video kinesku kopiju N95, a ljudi koji ih kupuju su verovatno u 99% slčajeva svesni da je telefon kineski i da lič na N95, ali ga kupuju samo zbog 2 SIM slota. A toliko N95-ica sam video kod ljudi.

Profile

Posted: 17 June 2008 02:33 AM   [ # 43 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

Jesi, sve su kineske kopije. Dobavljaci telefona kupe njih jer su jeftine i onda oderu budale sa kojekakvim cenama…klasika

Signature 

Profile

Posted: 17 June 2008 02:39 AM   [ # 44 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Ne verujem 😊
Daj neki dokaz. Made in China više ništa ne znač. A da su tako dobre, da se ne vidi razlika, nisu. Kineski telefoni pre svega imaju drugačji ekran, na dnu se neka predefinisana polja, kao kod starijih PocketPC-jeva i pokreće ih Linux..i onda im ubace i 2 slota za SIM..nije da pravi neku razliku u ceni…e takav onda telefon ne možeš da zameniš sa N95 😊

Profile

Posted: 17 June 2008 03:01 AM   [ # 45 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

Obicno sve kompanije imaju svoje fabrike u kini zbog jeftine radne snage bla bla bla, i te fabrike imaju licencu da prave odredjene telefone a onda se neki pametni kinez seti pa napravi isti takav model samo sto ga ne pravi sa licencom vec bez, sve je isto samo sto je duplo jeftiniji.
Elem telefon koji se kupi u Srbiji i telefon koji se kupi u inostranstvu su rezlikuju na prvi pogled, npr. moju prvu N73me sam kupio u srbiji i dobio sam je u nekoj sranje kutiji sa jos par dodataka i to je to, a onda igrom slucaja sam tu istu N73me razbio pa mi je komsija doneo iz Holandije N73me, doobio sam je u kutiji 40x30, knjigice, katalozi, cd-ovi, kablovi, privesci, futrola, upustva, memoriska kartica od 512mb krpice za ciscenje..SHOK.

Sto znaci da je prva N73me koju sam kupio bila: ili skinuta sa neke mreze ili kineska, ali stim da moja na sebi nije imalo logo niti bilo kakvu oznaku nekog operatera daje se zakljuciti da je to bila kineska verzija.

Isti princip je i sa N95

Inace gledam sada onu diskusiju sa DZ oko iPhona, ne znam samo zasto se cimas da im ista objasnjavas neki ljudi jednostavno mrze apple i to je to:)

Signature 

Profile

< 1 2 3 4 5 >  Last ›
3 of 13
‹‹ Novi iPhone 3G      peticija ››