MacBook White samo 100e !
Posted: 11 April 2015 04:15 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2015-04-11

Prodato.

Post edited by: bryan, at: 2015/04/14 06:05

Profile

Posted: 12 April 2015 12:09 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  838
Joined  2008-01-30

Ako ima adekvatan punjac i ako puni moju bateriju, kupujem.

Signature 



Profile

Posted: 12 April 2015 07:58 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  426
Joined  2005-11-24

Ako ima punjač, platio bih 130 EUR.

Signature 

Redmond, start your photocopiers.

Profile

Posted: 12 April 2015 10:22 PM   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Ja stvarno ne komentarisem oglase, ali, Nemanja, ja truliju ponudu odavno nisam video na forumu.

Ovakve odgovore treba ostaviti za pvt, ne za javni odgovor.

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 12 April 2015 10:58 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  103
Joined  2011-02-04

A i ja se vec dogovorio sa covekom.

Profile

Posted: 13 April 2015 03:14 AM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  838
Joined  2008-01-30

E nisam hteo prvi da se javim, posto sam zasegnut, a bilo me je i sramota zbog njega, sto smo na istom forumu. A ako se Goksi vec dogovorio i njega je zajebao. Inace na ovom forumu vlada dzentlamenski dogovor da onaj ko se prvi javi i dogovori sa covekom, taj kupuje, i ne rade se ovakve diverzije. Setimo se samo jednog clana koji je podigao cenu uredjaja kad su se javili njih nekoliko da uzmu po navedenoj ceni. I koliko se secam niko nije pristao na takvo bezobrazno ponasanje, pa je ovaj vratio staru cenu, samo sto ovaj put niko nije hteo da uzme, i nemam pojma kako se zavrsilo ali smo imali priliku da vidimo kako nedostatak karaktera odbija ljude u bukvalnom smislu.

Signature 



Profile

Posted: 13 April 2015 06:26 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

cika_kosta wrote:

Ja stvarno ne komentarisem oglase, ali, Nemanja, ja truliju ponudu odavno nisam video na forumu.

Ovakve odgovore treba ostaviti za pvt, ne za javni odgovor.

Vidim da si se odavno nameračo na mene, pa si sada našao izgovor da se javiš i zapljuneš.

Izvini što nisam lurker non-stop 24/7 kao danda.

Ako pogledaš hronologiju, danda je postavio uslov da računar radi sa njegovom baterijom, a meni to nije važno. Ukoliko njihov dogovor ne bi prošao, ja bih bio sledeći u redu jer mi je takva mašina (ispravna i jeftina) potrebna za treću osobu kojoj bi služila kao Access Point za Telenorov 3Gnet u stanu, jer ne može da uvede telefon i kabl. Zbog toga sam hteo da osiguram kupovinu, ako je moguće, sa skromnom doplatom.

Međutim, obzirom da je tebi stalo da se zapljuneš, eto, neka ti je na čast.

Pozdrav Kosta!

Signature 

Profile

Posted: 13 April 2015 06:30 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

goksi75 wrote:

A i ja se vec dogovorio sa covekom.

Drago mi je da si se dogovorio, stvarno nemam ništa protiv. Čestitam!

Hoće li i ova mašina u oglase uskoro kao i onaj MacBook Pro?

Signature 

Profile

Posted: 13 April 2015 06:36 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Molim sve učesnike da komunikaciju nastave na neki drugi načn, na nekom drugom mestu.

Oglasi se ne komentarišu!

Profile

Posted: 13 April 2015 06:37 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

danda wrote:

E nisam hteo prvi da se javim, posto sam zasegnut, a bilo me je i sramota zbog njega, sto smo na istom forumu. A ako se Goksi vec dogovorio i njega je zajebao. Inace na ovom forumu vlada dzentlamenski dogovor da onaj ko se prvi javi i dogovori sa covekom, taj kupuje, i ne rade se ovakve diverzije. Setimo se samo jednog clana koji je podigao cenu uredjaja kad su se javili njih nekoliko da uzmu po navedenoj ceni. I koliko se secam niko nije pristao na takvo bezobrazno ponasanje, pa je ovaj vratio staru cenu, samo sto ovaj put niko nije hteo da uzme, i nemam pojma kako se zavrsilo ali smo imali priliku da vidimo kako nedostatak karaktera odbija ljude u bukvalnom smislu.

Pošto si se javio, ali nisi prvi, da i tebi odgovorim, da se ne osećaš izostavljenim.

Obzirom da si ti bio prva, ja druga, a goksi75 (koji se pojavio ko zna odakle) treća osoba koja se javila na ovaj oglas. Ja sam očekivao da je to procedura kojom će se onaj koji je postavio oglas voditi. Nisam niti očekivao, niti tražio da prodavac nekoga preskoč. Da si ti kupio računar, meni bi bilo sasvim svejedno, kao što mi je potpno svejedno da li ga je sada goksi75 kupio ili nije.

Nisam preprodavac kao 85% njih koji rovare ovde po oglasima i objasnio sam za šta mi je ta mašina bila potrebna, tj. ne meni, već drugoj osobi. Ali, hej! Zašto bi slušali razum, logiku i čnjenice?
Hajde da napljujemo tipa koji je hteo da plati 30 EUR više za računar jer je i onako barem 50 EUR ispod cene.

U ostalom, ja ne mogu da se takmičm sa vama. Za razliku od vas koji skenirate ove oglase bolje nego CIA, ja imam obaveze u životu. Jad i beda…

Veliki pozdrav danda! Sve najbolje!

Signature 

Profile

Posted: 13 April 2015 06:38 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

RingeRaja wrote:

Molim sve učesnike da komunikaciju nastave na neki drugi načn, na nekom drugom mestu.

Oglasi se ne komentarišu!

Napljuvali su me bez ikakvog razloga, zaslužuju adekvatan odgovor.

Signature 

Profile

Posted: 13 April 2015 06:53 PM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Vidi, kad si se već našao uvređenim i odgovorio, evo da i ja prokomentarišem pre nego što zaključam.

1. Ti si taj koji je javno dao nepristojnu ponudu, a to se ovde ne radi - nepisano pravilo

2. cika_kosta je isprovociran tvojim gestom odreagovao

3. Javio se goksi75 da potvrdi da se on navodno prvi dogovorio

4. I ti na kraju, pošto si odgovorio cika_kosti (što nekako mogu da prihvatim) i jako nekorektno goksiju (što ne mogu nikako, pošto to čovek ničm nije zaslužio) smatraš da si napljuvan?????

Profile