Epizoda 13 donosi naše komentare na nekoliko vesti, a potom sam malo pričao o tome šta je sertifikacija kod Applea, šta se nudi, da bih ispričao i kako sam postao Apple Certified Trainer.
Epizoda 13: Kakav bre golf, ko ima vremena time da se bavi?
Eh, koja nam je tema bila mislili smo da ćemo imati preko tri sata, tako da kad smo stali na dva i po odlučsmo da ne delimo u dve epizode. Zamisli da imamo sponzore koliko bi trajalo! B)
Danas smo objavili petnaestu epizodu u kojoj nam je gostovao Čika Kosta, s obzirom da je ceo svet poludeo za pismom koje je Tejlor Svift poslala Apple i mi smo se bavili tom temom, prethodno smo pokrili nekoliko vesti i followupova, a posle toga smo pričali o tome ko kako i kada sluša muziku.
je objavljena u petak 14.08. a snimljena je u sredu 12.08. Preslušajte je da biste saznali zašto se Alek i Miki zahvaljuju na grčkom, i da biste čuli dosta followupova na temu geekovanja na letovanju, malo smo pričali o Guglu, reklamama na Webu, Appleovom događaju zakazanom za 9. septembar i Alek je pričao o petoj beti watchOS-a.
Mali ‘teaser’, u subotu je snimljena epizoda u kojoj gostuje jedan od članova ovog foruma, odnosno praktično su snimljene dve epizode usled dužine snimljenog materijala.
Prva od dve epizode najverovatnije ide prekosutra, a vi dotle pogađajte ko može to da to bude s obzirom da je tema ovih epizoda ‘Programiranje’. B)