Potrebno da vratim na iPhone 5 (7.1.2) jailbraikovan, Viber aplikaciju sa svim chat prozorima.
Telefon je ostao sa sim karticom koja je ugašena i vlasnik je uzeo novu sim karticu stavio u novi telefon i nastavio da koristi Viber.
Kada sam upalio Viber na iPhonu chat history je bio tu i mogao je da se pregleda.
Izvađen je sim (stari neaktivan) i pokrenut Viber app. Nako čega se ceo history obrisao i viber je tražio aktivaciju novog naloga.
Na samom telefonu preko FTP klijenta vidim da Viber ima 350 mb zauzetih na memoriji telefona i nekih 15 mb na iCoud-u.
Sam backup je enkriptovan i ne mogu da mu pristupim (vlasnik nema pojma takođe); tako da sam sa raznoraznim rescue alatima pokušavao da restorujem Viber ali bez uspeha.
Telefon nikada nije priključen na iTunes (kako vlasnik kaze) a ja nisam još samo pokušao restore sa iClouda.
Pošto je stvar veoma ozbiljna i rok je 14.1 (jer 15.1. telefon postaje glavni dokaz optuženog) molio bih za savet i pomoć.
Kako da exportujem ili očtam, odštampan određenu Viber prepisku ili kako da sve povratim na staro.
ps: obratio sam se direktno Viberu i oni su mi odgovorili da ne čuvaju chat history na njihovom serveru.
HVALA
Post edited by: RedRott, at: 2015/01/11 19:31