iPad Air 2 iCloud photo library complete download
Posted: 27 September 2015 12:42 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  196
Joined  2010-09-03

Upravo mi je stigao iPad AIr 2 64gb…sve radi sjajno…ali ne znam kako da svučem kompletnu icloud photo library sa full rezolucijom u iPad photo library da bih mogao da im pristupam bez probema kad nemam WiFi ?  (naravno i kad koristim mobilni net, da mi ne svuče par GB za učtavanje fotografija).

iCloud photo library mi je nekih 38GB, na iPadu sam naravno ulogovan na iCloud i čekirana je opcija u Settings/Photos - ‘Download and keep originals’. Međutim, na iPadu je skinuto nekih 9.0GB…svi previewi su tu ali sve starije slike učtava s neta pojedinačno da ih prikaže u full res. Interesuje me da li postoji neka opcija kao na Macu da on svuče ‘complete photo library’ na local pa da sve budu dostupne offline posle ?

Signature 

A Smile Can Hide A Thousand Words

Profile

Posted: 27 September 2015 01:34 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

instaliraj iPhoto, mislim da tamo ima opcija za to sto ti treba.

Signature 

 http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu 

Profile

Posted: 28 September 2015 07:59 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2010-09-03

Misliš iPhoto za iOS ? Nešto ga ne vidim na CRO App store ?

A palo mi na pamet da komplet sve slike prebacim sa iMaca na iPad preko Airdropa ? (samo da iMac 2011 podržava airdrop sa iPad Air 2…hmmm)

Signature 

Profile

Posted: 28 September 2015 08:26 AM   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

iPhoto mislim da neće da može… :S

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 28 September 2015 09:42 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2010-09-03

Hmm…sad sam na poslu gde imam 20/20 internet konekciju, i svlač sve u fullu…bar dok je startovan Photos i otključan ekran…vidim gore da vrti nešto…sad imam oko 22GB svučeno…sačekaću da završi pa da vidim jesu sve dostupne i offline. Ali recimo da uopšte dole ne piše da downloaduje nešto već stoji da je ‘last updated tad i tad’

Signature 

Profile