bas me nervira rapidshare….stvarno su smrde,sad su povecali maximalnu velicinu fajlova na 200 MB,nije vise potrebno cekati za skidanje,nije potrebno menjati ip adresu(za koju se ubih provaljivati kako se menja);i nije vise potrebno kucati slova….
Ali…makximalna brzina je 500 kbps=50 KB po sekundi…
i,dobro ajde nema veze…
nego sad meni treba neki donwload manager koji moze da skida sa free akauntom…postoji njihov rapidshare manager,ali je on samo za…windows…erhghgh…
ajde ljudi,zavisim od vas
jDownloader zaista radi posao, ima brze update kad ovi na RS-u nešto promene i prilično me je iznenadio opcijama koje nudi.
Mislim da sam od danas na RS-u primetio, a pro po ovoga što si rekao za njih, da se čeka manje, tako da limit od 50kbps ipak, ali manje čekanje ipak nosi više prednosti kad se skidaju filmovi.
...a meni baš bilo čudno što mi downloadi idu jedan za drugim bez čekanja :D
Download pola sata, pa 0 čekanja, pa opet download pola sata
VS
Download pola sata, pa sat vremena čekanja, pa opet download pola sata 😊
Baš su smrde 😉
Mada, dobro, katkad sam puštao JDownloader da ždere vascijeli link, ali čekanje od sat vremena je vazdan bilo tu.
A kol’ko ja vidim, limit je 62kb/s jer i kad oslobodih link JDownloader nije prebacio preko.
Ja zadovoljan.
A za premium bih koristio Speed Download jer je drastično manje u Javi 😉
Čovek prodaje svoje naloge, koje pravi od sakupljenih bodova. A 400 dinara 😊
Ja imam sakupljenih 80.000, ali mi žao da ih konvertujem :D Jesam jedan mesec, ali onda skontao da i sa jDownloaderom mogu da skinem kao free sasvim dovoljno, odnosno, toliko filmova da ni deseti deo ne stižem da pogledam :D
download 15 min,pa recconect modem=change ip,download 15 min
Kao što već Mario reče - to ne radi svuda, pogotovo ne na kablu.
Ja kod mog provajdera imam ‘dinamički IP’ koji se nije promenio dobre 2 godine, ako ne i više.