madamov wrote:
Kao sto rekoh, ko hoce more da dobije SQL dump, ja vremena nemam da se time bakcem.[/quote]
uf, ovo moram… 10 godina nemas vremena? podkasti oduzeli previse vremena?
da ne kopam po starim porukama, ti bese rece da si vec skoro sve odradio. a to je bilo jos pre moje bolnice.
mislim, zble me za Forum al kako bre mozete da se blamirate sa ovim kukama i motikama u porukama?
Jebi ga, lako je tebi, nisi ozenjen, nemas decu, pa verujem i da ne moze da ti bude jasno kako neko ne moze deset godina da ima vremena.
moze, ne radis podcast = vreme za zavrsetak foruma. zenu i decu ne vredi komentarisati jer je to licna odluka a kako god ovo nije mesto za komentarisanje.
al opet, nema veze, samo je moja filozofija u pitanju. i dalje se snalazim sam jer i dalje samo ja imam probleme kakve imam jer i dalje radim ono sto radi samo promil korisnika na nacin kojim radi samo promil korisnika. :whistle: jes da mi ponekad treba pomoc al snalazim se.
Jebi ga, lako je tebi, nisi ozenjen, nemas decu, pa verujem i da ne moze da ti bude jasno kako neko ne moze deset godina da ima vremena.
moze, ne radis podcast = vreme za zavrsetak foruma. zenu i decu ne vredi komentarisati jer je to licna odluka a kako god ovo nije mesto za komentarisanje.
Ne moram da spavam, eto vremena za forum. Koji cu na moru na odmoru, eto vremena za forum.
Podkast mi je hobi koji mi omogucava da se odmorim od redovnog posla. Ako bih radio na forumu, nema odmora, onda gresim na poslu. Divim se tvojoj hrabrosti da drugima odredjujes sta ce i kada da rade.
Forum ?e biti sre?en za dve do tri godine, ja vam to sada obe?avam, ali prvo svima moramo da smanjimo karme za 20 % da bismo podneli teret reformi… prošli administratori su sve pokrali i uništili…
Nije problem licenca, ako neko želi da se bak?e s tim može da dobije bazu, iskonvertuje, pa može i seiidba na neki drugi hosting kod onoga ko ho?e ovim da se zanima.
Izašao je i Exression Engine 4, updejtujem ga za koji dan, to smo onomad zajedno i kupili.