A zar ima uopste porebe da stavljate foliju na iPhone?
Meni je moj ispadao brdo puta a ima samo jednu linijicu koju samo ja vidim na samoj jabuci jer je ona glatka.
Valjda ste gledali ona lude testove iPhone-a kada ih grebu po zemlji i slicno B)
Dobro si ga nalepio..tj. bolje nego ja svoj 😊
A i odnazad izgleda lepo 😊
LaMar, kad je neko baxuz.. Meni je moj ispao iz džepa košulje, dok sam na žardinjeri vezao pertlu i udari o ivicu žardinjere, i upadne na zemlju u nju. Ogrebao se na poleđini pri udarcu o beton žardinjere :pinch: A moraću nešto da uradim sa zadnjom maskom..već ima tačkica svuda po sebi.
Možda nešto ovakvo…
poslacu ti i ja Moj da zalepish..Prso od silne upotrebe..
Na šta misliš?? :laugh: :laugh: :laugh:
Kad dodjem u Beograd da se konačno vidimo uz neki krkanluk, lepnuću ti na 3G 😉
Sim.a wrote:
Andrej kad kupim jedno iPhone poslacu ti moj da mi to zalepis. Ja bi garant nesto ukrivo za..bo.
Ala si zalepio kao da je za SJ radjeno.
Aaaa, nema slanje, nego se nađemo negde i mi da ispijemo nešto (pa kad nas uvati će lepimo :whistle: )
Znaš li, Simo, da sam od tebe dobio svoju prvu igru za Mac! Worms 3D B)
Oktobar 2005, sad pogledah u PM prepisci. Slali smo jedan te isti DVD RW tamo-amo 😊
(e to da čuje SJ baš bi mi se obradovao :whistle: )
poslacu ti i ja Moj da zalepish..Prso od silne upotrebe..
Na šta misliš?? :laugh: :laugh: :laugh:
Kad dodjem u Beograd da se konačno vidimo uz neki krkanluk, lepnuću ti na 3G 😉
Sim.a wrote:
Andrej kad kupim jedno iPhone poslacu ti moj da mi to zalepis. Ja bi garant nesto ukrivo za..bo.
Ala si zalepio kao da je za SJ radjeno.
Aaaa, nema slanje, nego se nađemo negde i mi da ispijemo nešto (pa kad nas uvati će lepimo :whistle: )
Znaš li, Simo, da sam od tebe dobio svoju prvu igru za Mac! Worms 3D B)
Oktobar 2005, sad pogledah u PM prepisci. Slali smo jedan te isti DVD RW tamo-amo 😊
(e to da čuje SJ baš bi mi se obradovao :whistle: )
E, ono što mene zanima je da li InvShiled može da se lepi više puta, jedan te isti. Tj. da se skine, opere i opet zalepi. Ovaj GuardFilm koji ja imam ne može, iako su rekli da može. Kad se skine, on sav pobeli pri odlepljivanju. Sreća pa sam kupio 2 kom. :pinch:
Grafičar ostaje grafičar 😉
Skinuo sam precizno, skalpelom to jedno ćoše što mi se nije dopadalo, ali, nisam skidao celu foliju, već bukvalno samo to što je štrčalo i nerviralo me. Znač oštar skalpel, pritisak dovoljan da izreže InvisibleShield, ali ne preveliki da se ne ošteti sam iPhone. Nakon toga se to parče viška sasvim lako skinulo, tako da pretpostavljam da može d ase skine i ceo, ali ovo, nadam se, neću imati potrebe ni da probam 😊
Da li neko zna gde kod nas može da se nadje folija za ekran koja izgleda kao ogledalo ili može obicna za 3G?
I još jedno pitanje, treba mi neko rešenje za zadnji deo.
Šta koristite neku foliju ili neki plasticni klip?
Žao mi je da mi se ogrebe:-)
Kod svih folija dobija se i prednja i zadnja maska..Tu foliju kao ogledalo ja sam kupio kod Jana u Galeriji 12 a ima i kod Popa u Macola radnji…Ocu reci bilo je i na jednom i na drugom mestu, dal josh ima ne znam, al znam da ima ovih obichnih…