Hvala vam na pohvalama! 😊 iWeb je odlicna stvarcica za nas koji ne znamo apsolutno nista o izradi web stranica. 😊 Sajtu bi trebalo u buducnosti da pristupaju studenti hemije, prvenstveno ce za to biti namenjen. Pa rekoh, kad ce vec da dolaze (morace :laugh:); neka malo i upoznalu sta Apple ima da ponudi. Na univerzitetima u SAD Mac je izuzetno zastupljen i to ne bez razloga, a kod nas jos uvek misle da je u pitanju igracka, ili eventualno spravica samo za umjetnike, iako ga mnogi koriste za ozbiljnu nauku. Narocito je pogodna platforma za vizualizaciju. Za proracune manje vise, jer je dosta skuplji od alternativa, a i nesto sporiji. 😊 iPhone je revolucija - vizualizacija u dzepu. Mnogo jaka sprava!
Kupio sam domen http://www.quanta.in.rs (samo parking) i probao da iskoristim MobileMe za hosting, ali javlja poruku da je domen neispravan. Iskopao sam na netu da u principu svi domeni koji nisu .com, .org, .net i slicno, nisu pozeljni. Ne znam da li je ovo bug ili feature. Za sada samo radim redirecting ka web.me.com, dok ne vidim da li ce popraviti to.
Jedno glupo pitanje. Public folder je svima dostupan. Da li to znaci da tu bilo ko moze bilo kakvo smece da postavi?