Svaka cast na inicijativi. To covek mora da Vam prizna. Ali…
Sajt je taman, ne mogu da vam opisem koliko iritira ovaj crni textbox i pri tom ne vidim poziciju kursora. Cija god da je ovo ideja, tvrdim da nema iskustva sa dizajnom sajtova (ili uopsteno dizajnom). Kada sam posetio prvi put sajt, sokirao sam se na izboru, ocekivao sam da ce da bude svetlo u stilu operativnog sisitema koji treba da priblizi ovaj sajt korisnicima. Izbor boja je bolno iskustvo, barem za mene (i dok pisem ovaj tekst, bode me crna boja i nemogucnost da vidim kursor).
Meni je pola na engleskom a pola na srpskom. Nemam komentar. Da li je nekome pala na pamet ideja da se za sajt koristi cirilica?
Trenutni logo je mrljav. TRENUTNI LOGO JE MRLJAV!!!
Forum nisam mogao da vidim dok se nisam uclanio. Nijedan forum ne radi po tom principu. Ovaj ocigledno ne trpi strance.
Neke informacije su na engleskom, neke na srpskom.
Cudi me da niste sami dizajnirali i napravili sajt od nule (sem foruma koji bi trebao da bude phpBB forum, naravno, svima poznat i provereno dobar, koji ima cak i ekstenziju za cirilicu)
Pazi ovo, umesto u gornjem levom uglu da bude link ‘Home’ on je poslednji.
(Pola sata se mucim pozicioniranjem kursora)
Umesto da odaje utisak remek dela, meni se cini da je ovaj sajt sklepan na brzinu…
Nije prijavljen na google-u, tako da sam ga jedva nasao.
(glupi kursor, polupacu monitor koliko nervira)
Traljavo, traljavo….
Menjajte ovo ljudi, ne brukajte nas, dajte nekome ko zna kako se pravi sajt, kako se dizajnira logo, kako se koncipira mesto informacija.
Izvinjavam se ako sam Vas uvredio, ali nisam mogao da se suzdrzim. Ovo Vam je kritika od nekoga ko se bavi web-dizajnom vec punih 5 godina.
Podelicu link svojim kolegama ako zelite, pa da Vam oni daju komentar, ukoliko ne verujete jednoj osobi.