Elem, na isti ruter su mi zakaceni PC i Mac, na PC-u rade Soulseek i Azureus bez problema, na Mac-u skidam torente preko Azureusa/Vuze-a takodje bez problema ali Soulseek se nikako ne konektuje (instalirala sam ga preko Darwine-a, free varijanta Crossovera). Probala sam pre toga i Soulseex i Poisoned, ista prica.
Koliko sam razumela, tema emisije je bila alkoholizam medju radnicima, da bude jos crnje i gore 😛
Nista, izgleda da mogu da se pozdravim od Soulseek mreze, evo probala sam LimeWire i radi. I meni se sa Soulseekom desava bas to, kao da nikog nema. Samo permanentno, a ne ponekad :whistle:
Znam ja za video, gledao ga davno, nego mi je brat rekao da je pročtao na nekom rskom sajtu da taj baćuška uopšte nije pijan, nego bolestan i da mu je svaki dan takav..mada sam malo skeptičan..šta bi takav lik radio na površinskom kopu ili u nekom rudniku.
(Jeste da je pitanje retoričko, ali evo odgovovra: Zasmejavao radnike na pauzi za ručak) 😊
Ne znam da l prichamo o istom, ali meni soulseeX radi bez problema vec vishe od godinu dana, skoro sam preshao na Leoparda, i radi najnormalnije, bash jutros skidoh neku pesmushu 😊
Meni je pre neki dan izaslo neko obavestenije da se sele na nove servere ili tako nesto, mrzelo me da citam do kraja
Sve u svemu lepo su se izvinili sto ne radi i to je to. Pogledaj na sajtu soulseeka.
Mozda je do sad proradilo ako kosta kaze da je ok
By the way, emisija je bila ustvari dnevnik i govore o kasnjenju plata kod rudara a pijani lik je upao tek tako:laugh: Sve jedno postao je hit lik u Rusiji (mada to nije znao); prosle godine se proneo glas da je preminuo i to je proizvelo buru reakcija na ruskojezicnom net-u;)
Evo moja lepa vest je da sam ponovo instalirala SoulseeX i sada radi, kakav sam baksuz moguce da sam stvarno pokusala u tih par sati kada server nije radio.