Evo ovako… Imam nekoliko stvari viška, pa ako nekom trebaju nek se javi. Sve su potpuno ispravne, mazio sam ih i pazio i zvao ih Djole, a većina njih je još uvek i pod garancijom. Što se cena tiče, daću ih po ceni od 35 do 40 % nižoj od aktuelnih na tržištu. Ne stižem da pogledam sad koliko šta košta, ali ako nekog zanima nešto od ovoga, nek pogleda koliko košta i daću za onaj procenat niže. Dakle:
- WD HD 320Gb sATAII (hard je bio u mojoj G5-ici, zamenio sam ga većim)
- HD 250Gb 16Mb keša, IDE (ne sećam se proizvođača, ako nekog zanima, pogledaću, mrzi me da otvaram rack)
- external 3,25’ rack FireWire/USB2 (aluminijumske ploče dno i poklopac, a strane su rupice ko na G5/Mac pro. Ispod tri strane (na zadnjoj su konektori) su stajale blještavo plave lampe ili šta li su već, i svetlucale svaki put kad bi HD nešto radio, tako da sam ja to izvadio, jer me podsećalo na PC sa svim tim kič blještavilom. Ali ako neko hoće fabričko stanje, vratiću ih. Rack se jednostavno otvara i pouzdano je zatvoren. Gorepomenuti IDE disk stoji u njemu)
- D-Link 8-portni switch
- Mustekov UPS (NAPOMENA: ISKLJUÄŒIVO ako nekom treba za PC - NE koristiti uz Macintosh!)