Pre svega one za 2.0 i novije verzije softvera, koje se mogu odmah skinuti sa AppStorea 😊
Podelite sa kolegama informacije o onome šta koristite i što bi moglo biti zanimljivo širem auditorijumu 😊
P.S. Ajde da se ograničmo samo na free aplikacije 😊
P.P.S. Poželjno bi bilo ostaviti link do aplikacije, a njega dobijete tako što uradite desni klik na ikonicu aplikacije u iTunes Storeu ili na stranici aplikacije u iTunesu i odaberete Copy iTunes Store URL. Sličcu možete naći na Googleu (Google -> pa Images).
Gledajući malopre ovaj video, vidim da se spominje free aplikacija Lonely Planet: Mandarin Phrasebook, sa preko 600 najčešće korišćenih fraza na kineskom. Korisno za svakoga koga interesuje kineski jezik ili ko živi na NBG-u :D
Baš se zanimam Mandarine Phrasebookom poslednjih dana (nije zbog Olimpijade, već zbog kung fu filmova :} ); pre neki dan mi je u boks upao kolega dok sam naglas deklamovao ‘Či še uode njupangjo’ he he he :}
Instalirao sam tonu treša i od retkih koje sam zadržao na iPodu su:
Balance je jedan jako jednostavan program, koji mi je trebao kao ‘leba. Namenjen je praćenju i bilansiranju prihoda i rashoda, npr. za kućni budžet.
Neću postovati screenshotove jer ne bi imalo smisla, naglasak je na jednostavnosti te čtav program predstavlja prostu listu unetih prihoda (u crnoj boji) i rashoda (crveno). Na dnu ekrana prikazan je saldo. Valuta zavisi od toga koji je regional settings izabran. Više informacija i sličce na linku sa početka.
Ljudi,treba mi periodni sistem elemenata,u roku od sat vremena,za ipod touch,ali da je besplatan,posto nemam kreditnu karticu,i nikakav nacin da ga kupim…
ako neko moze da mi nabavi taj program bio bih mu zahvalan…ili mozda da mi pozajmi 59 penija,pa da mu vratim ove nedelje…