Evo ja cu prvi!
Moje misljenje je da je tekst u potpunosti ok. Veliko je pitanje da li ce Apple naci snage da odrzi ovaj tempo rast a da ne ide na stetu kvaliteta usluga i onoga sta oni zovu USER EXPERIENCE koji je zapravo dodata vrednost njihovih proizovda i zbog toga su veorovatno jedinstvena kompanija i toliko obozavana!
Zaprepastio sam se kada sam cuo da su deonice Apple-a presle vrednost Google-a!!!
Ono sta je primetno je skvako cinjenica da Cinemadisplay nije update-ovan vec ko zna od kada, da pocinju da ugradjuju jeftinije komponente u svoje racunare da im se desavaju propusti koji su do pre 5 godina bili nezamislivi (MobileMe recimo…)
Verujem da je to posledica harizmaticno-manijacnog Steve Jobs-a koji se prema zaposlenima ponasa kao da cedi suvu drenovinu i da jednostavno vremenom dolazi do zamora materijala!
Ipak, ko radi taj i gresi. A, iako Apple-u treba vremena da prizna svoje greske, on ih ipak na kraju uvidi i ispravi. Oce li se u buducnosti okretati samo profitu ili ce i dalje postavljati standarde videcemo. Ja ipak verujem da nije lako preko noci postati ovako veliki… pogotovo od kada su usli na trziste mobilnih telefona.
SnowLeopard, OpenCL, multitouch na laptopovima, mozda Atom u trecoj verziji iPhone-a i ko zna sta jos, mi deluju veoma zanimljive i sa velikim nestrpljenjem cekam sve nove proizvode iz njihove kuhinje.
Barem mene, uvek uspeju da iznova, i iznova oduseve 😊