Ja sam meto 2.1 na stari iPhone /2G/ sve radi ko sat…Na 3G takodje sem BiteSMS-a..NIKAKO ne instalirajte ovaj program jer ce da vam srushi sve ostale programe iz AppStore-a..Znachi ko ga je meto i vishe ne moze da pokrene ni jednu aplikaciju iz AppStore-a nek ga samo deinstalira i sve je ok..Posetio sam BiteSMS forum i developeri su vec obaveshteni i rade na fix-u..
Na 3G iPhone-u imam Universal SIM i prvo sam, naravno, obisho njihov sajt da vidim jel radi FW 2.1..I kad sam video da radi uradio update sa pwnage-om /radi i QuickPwnage/...Sad najzad vidim ove crtice za jachinu signala poshto mi je na 2.0.2 sve vreme samo jedna jedina stajala..Znachi opravili su to ovi novi ‘programeri’ u Apple-u…Najzad radi domet..jeeeej..
Shto se tiche krackovanih aplikacija ja ih ne koristim ali chitam da ima novi MobileInstalltion fajl za 2.1 s kojim rade…pa ga deder nadjite vi hackeri 😊
Takodje jedan od mojih omiljenih programa - Snapture - ne radi…:(
Al valjda ce da oprave uskoro..
Inache sve radi brze, za hrvatsku tastaturu me zabole, 3G mi je najzad proradio zahvaljujuci dobrim ljudima sa ovog foruma koji su postovali pravi APN…I eto, to je to..
Post edited by: SERBIAN, at: 2008/09/14 02:04