Pre par dana je neko pitao da li za OS X postoji program koji sa Rapidsharea automatski popunjava one captca kodove i skida fajlove. Sad nikako ne mogu da nađem temu u kojoj se to pitali, ali evo programa koji to radi 😊
It fills out the captchas, downloads the files and searches your clipboard for usable urls.
It supports several hosters through plugins, has an awesome amount of configuration options and is available for free
ma skinuh i ja al sad ne znam kako radi :-(
postavio sam nekoliko rapid linkova u njegovu listu, ali kad kazem Play nece da skida, kaze nemam akses ili tako neku glupost…
Eh, tu dolazimo do izražaja mi bivši AtariSTi. B) tamo si bi primoran da razmuše bar malo nemačkog jer je svaki softver koji je iole vredeo dolazio iz Nemačke. B)
Ja nikako da se za’valim drugu Putniku za ovo otkriće!
Sad ima i engleski interface iako su Growl poruke na švapskom, i neizbežno će error da iskoč na švapskom, ali dobro.
Radi ki zmaj, retko kad okine CAPTCHA pa onda napravi ‘uspešan download’ od 8kb, ali ga rabim već nešto preko mesec dana i prezadovoljan sam!
Ja ovih dana bio primoran da upalim torrente (prvo Transmission, pa kad mi je on 6 dana skidao brzinom od 10 eventualno 20kB/s, upalim pokojni Azureus, sada Vuze (odvratnog li imena…kog sad btw ima u verziji 4, samo classic, bez onog Vutra-Munze dela); koji je vukao max brzinu); jer sam skidao 2x bezuspešno sa RS-a i Mediafirea CoD4 za Mac, pa ga obrišu kad sam ja na 80%, a nekompatibilni fajlovi na ta dva hosta, pa nit ponovo treći put, niti se jebavati sa torrentima…