ubio sam iphone :(
Posted: 28 October 2008 07:20 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  864
Joined  2007-11-26

ljudi pomagajte krenuo sam na telefon da stavim 2.1 firmware sa pwnage 2.1 sve sam odradio kako treba i na kraju kad sam trebao zadnji potez da uradim u itunesu da kliknem restore on nije hteo da otvori prozor da biram ispw nego je krenuo da se kaci na net i da skida novi restore sa itunesa i iphone je ostao zablokiran i nece da uradi ni restore ni da ga pokrenem ponovo preko pwnage-a neznam sta da mu radim :( :( :(

Profile

Posted: 28 October 2008 09:49 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Drzi oba dugmeta stisnuta par sekundi i iPhone ce da se resetuje..Posle ugasi pa pwnage ponovo…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 28 October 2008 11:53 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-26

pokusao sam to par puta ali ne pomaze :( nece uopste da se digne kad ga restartujem samo stoji jabuka i to je to.. a itunes hoce da mu radi restor na fabricki restore i cak sam i to pokusao dodje do kraja i izbaci neko obavestenje prijavi eror i ugasi se telefon

Profile

Posted: 29 October 2008 12:49 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Probaj to isto na starijem iTunesu. Piše na netu tačno na kom, mislim da je 7.5, ali nisam siguran. Ako imaš pri ruci drugu mašinu ili OS gde ćeš instalirati tu stariju verziju (al ne preko novije, a gledaj i uninstall da izbegneš); probaj da ga vratiš. Ako bude opet prijavio grešku vrati se nazad u iTunes 8, pa probaj opet. Vratićeš ga sigurno, samo će te malo živcirati. to je sve 😛

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 29 October 2008 01:13 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Probaj da ugasish telefon normalno…Nemoguce da si ga softverski sjebo da nece da se restartuje..Ako oce da se ugasi ili ga ugasish nekako idi u DFU mod..Znachi drzish oba dugmeta stisnuta 10 sekundi, onda pustish Power dugme i posle jedno 5 sekundi trebalo bi da si u DFU modu…Drzi ga konektovanog na Mac-a sa dignutim iYunes-om pa ce ti prijavi kad udjesh u DFU mod..Onda uradi restore u iTunes-u, iz DFU moda, pa onda opet pwnage…Radio sam to najmanje 10 puta za moje drugare i uvek je sve bilo u redu..Ne sekiraj se ne verujem da si ga sjebo totalno…

Post edited by: SERBIAN, at: 2008/10/29 01:16

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 29 October 2008 02:39 AM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  689
Joined  2006-09-28

Proces je sledeci:

1. Ubacish iPhone u DFU Mode ( tutorial
2. Chekash da se iPhone nakon ulaska u DFU mode pojavi u iTunes-u. (ovde ce ti iTunes izbaciti neku poruku koju trebash da ignorishesh)
3. Da si prochitao bilo kakvo uptstvo kojih ima na tone na netu znao bi da ne trebash SAMO da kliknesh na Restore vec da drzish Alt taster a ONDA da kliknesh na restore i TADA ce ti se pojaviti prozor u kom cesh moci da izaberesh svoj pwnage firmware koji si napravio.
4. Pustish iPhone par minuta da sve sam odradi i 5 do 10 minuta kasnije imash pwnovan iPhone.

Procedura je ista i za Windows i za OS X.

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 29 October 2008 10:02 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-26

kad mu drzim oba dugmeta neko vreme pojavi mi se kao kad sam ga kupio prvi put usb kabel i itunes ikonica ali pwnage mi uopste ne pomaze nece da odradi build ispw
a itunes mu pokusava da uradi update cak sam i to pokusao opet da uradim da ga update-ujem preko itunesa dodje do kraja i kaze da se telefon ne moge update-ovati i prijavi erorr pokusao sam par puta pwnage ga uopste ne vidi tj ne prepoznaje

Profile

Posted: 29 October 2008 08:50 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-26

uspeo sam da ga ozivim poslusao sam vas stavio stari itunes 7.5 i odradio mu restore skroz normalno i ponovo ga otkljucao s pwnage-om hvala lljudi na pomoci 😊

Profile

Posted: 30 October 2008 02:30 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Nema hvala, nego po karmu svima 😛

Signature 

Mac Pro 5

Profile