Dakle, nemogu nikako da pokrenem .iso fajl. Odnosno mogu, tacnije pokrenem ga, zatim mi se otvori aplikacija za instalaciju koja ne reaguje uopste. opisno, prilikom pokretanja te instalacije, pojavi se ‘radnja’ na dock-u bukvalno jednu stotinku i nestane…dalje se nista ne desava.
Neko kaze da probam sa ‘setup.app’ medjutim ni to ne funkcionise, ili ja ne znam da koristim ‘setup.app’?
Znaci, imam .iso od football manager-a 2009, uspem da ga pokrenem, otvori mi se instalacija ili samo aplikacija za instalaciju koju dalje nikako ne mogu da pokrenem… uopste ne reaguje. Nije problem direktno u .iso fajlu jer ga imam 2, jedan sa cd-a a drugi sto sam skinuo sa neta…
Ne pokrece nikakav instaler, prilikom pokretanja .iso fajla, otvara mi prozor sa ikonom kao ‘click to install football manager 2009’ bla,bla. Prilikom klika se dalje nista ne desava..
Imam intelov procesor, core2duo 2.16, ne verujem da je problem u igri jer svaki FM izlazi generacijama paralelno i za Mac, i uvek postoji instalacija na samom cd-u i za Mac i za PC. Ovo nije prvi manager koji igram na mac-u, prosli mi je lepo funkcionisao i imao sam slicnih probelma ali se ne secam kako sam ih resio. Isto tako ne verujem da je problem u .iso fajlu jer ih imam dve razlicita, jedan sa CD-a a drugi koji sam skinuo sa neta preko netih torenta… isto se desava potpuno.
Sad cu probati na disc utility da proverim taj iso…
Ne prijavljuje nikakve grreske prilikom startovanja .iso. Kao sto sam vec napomenuo, startuje normalno, otvori se prozor sa button-om da se pokrene instalacija FM-a(football manager) i onda dalje se nista ne desava…
Da napomenem, imam dva razlicita .iso fajla i ista je situacija sa oba :(
neznam stvarno sta da ti kazem…
jedino mogu da ti nadjem krek za manager za mac…
ja sam ga instalirao,otvori se iso normalno,i dupli klik na ikonicu sto je unutra…
jesi restartovao komp,cisto onako,da nije nesto…
To se obicno desava, bar sam ja tako zakljucio, kada neka aplikacija nije podrzana na nekom sistemu, iz bilo kog razloga. Bilo da je Intel-PPC problem, ili verzija Xa, ili ko zna sta drugo… Meni se tako ponasa novi Skype na G3, Toast na Hackintoshu, jos par stvari, ne bih sad mogao da se setim. Ali sam prilicno uveren da ti to nece proraditi. Svakako nije problem sa Isom, Isa je ok…
Hm… Stvar je u tome da sam isti problem imao i prosle godine sa FM08, identichan, samo sam na zalost zaboravio kako sam ga resio:((. Isto sam tako imao gomilu ‘.iso’ koje sam rezao,skidao ili sta vec sve dok jednog trenutka, jedan od tih nije poceo normalno instalaciju… E sad, da li je to bio neki .dmg, sta sam ja radio, nemam pojma ali znam da sam uspeo. Dakle…resenje postoji 😉
Najvise bih voleo da kupim originalni CD i resim se muka ali nisam trenutno u Beogradu i ko zna kad cu biti u mogucnosti. E, sad da narucujem pa dok ne stigne, nasa ‘brza posta’...mislim da cu pre naci ovako resenje 😉
jbg,drug mi je dao cd :(
a da uploadujem…stvarno nebih…
ti pokusaj da nadjes negde win verziju,jer je ista za win i za mac…
nista drugo nemogu da ti preporucim
To se obicno desava, bar sam ja tako zakljucio, kada neka aplikacija nije podrzana na nekom sistemu, iz bilo kog razloga. Bilo da je Intel-PPC problem, ili verzija Xa, ili ko zna sta drugo… Meni se tako ponasa novi Skype na G3, Toast na Hackintoshu, jos par stvari, ne bih sad mogao da se setim. Ali sam prilicno uveren da ti to nece proraditi. Svakako nije problem sa Isom, Isa je ok…
jesil ikako natera skype na g3 da radi jer i meni steka?