vujke83 wrote:
nasao sam nesto na netu da ce uskoro moci samo da se otkljuca 3g bez ultra sim-a ili tih ostalih simova samo software-ski ali pitanje je kad :unsure:
Oce uskoro valjda..Trude se momci, nije da se ne trude..medjutim..Bice problema oko apdejta s obzirom da Apple apdejtuje baseband sa svakim novim FW-om na 3G telefonima tako da kad ovi hakuju jedan Apple ce postuje drugi itd…Znachi ili nema apdejta uopshte ili ce se dugo cheka da razvale opet taj drugi…jbg..
Evo sad bash ovi ‘hackeri’ turishe Linux na iPhone i iPod Touch..Koji ce im to pored OSX-a neam pojma i ko ce to da turi na iPhone ni to neam pojma al zaludan pop i jarice krsti shto bi rekli…Evo gledam gomilu postova, odushevljena ekipa…Jel ume neko da mi objasni shta ce im to koji moj pored OSX-a? Ide demostration video kako neki baja kuca ‘> CD program’ u crnilu DOS-a i, ne mogu da verujem, svi odushevljeni?? Gomila njih viche po postovima ‘samo josh da portuju Android, dajte Android’?? Ma nije sve za svakog, jbg..Prelistavo sam ponovo pre 2 sata diskusiju sa onim ‘inteligentnim’ iz Bech, onim govedom, fanom ACDsee-ija, i dosho do gorepomenutog zakljuchka..
Linux on the iPhone
Post edited by: SERBIAN, at: 2008/11/29 04:32