Humor !!!
Posted: 05 December 2008 01:07 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  336
Joined  2008-05-23

Prvo svima izvinjenje jer OVA stvar nije Mac i nikad nece biti Mac. Vest je sledeća

Kompanija Microsoft saopštila je da će se u četvrtak 4. decembra pojaviti beta verzija servisnog paketa 2 (SP2) za Windows Vistu i Windows Server 2008.

Oni čak imaju i BETA verziju servisnog paketa. :evil:

:laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo:

Još jednom izvinjenje ali ovo je bilo jače od mene.

Signature 

http://www.leptiri.co.rs

Profile

Posted: 05 December 2008 01:18 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Errr… Ako se ne varam, Apple pre nego što zvanično izbaci version update (npr sa 10.5.3 na 10.5.4) pusti ‘developer preview’, što je samo drugačje nazvana (i drugačje distribuirana) beta…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 05 December 2008 01:24 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Ne znam kako je sa Windowsom, tj. da li je beta javna, ali kod Applea nema javne bete, već developer preview dobiju samo registrovani developeri (odnosno oni koji plaćaju onu ADC Premium ili već kako se zove godišnju svotu).

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 05 December 2008 02:35 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

madamov wrote:

Ne znam kako je sa Windowsom, tj. da li je beta javna, ali kod Applea nema javne bete, već developer preview dobiju samo registrovani developeri (odnosno oni koji plaćaju onu ADC Premium ili već kako se zove godišnju svotu).

jos im ljudi placaju da im testiraju OS haha

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 05 December 2008 07:09 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Developeri /ja sam jedan od tih igrom sluchaja/ placaju, izmedju ostalog, developer seed-ove da bi videli shta ih cheka i da mogu, po potrebi, da unesu promene u svoj program(e)..Recimo da naprave promene u skladu s nekim novim tehnologijama koje ce da se pojave ili da ukinu podrshku za neshto shto Apple ukida…Meni konkretno mnogo znachi da unapred znam shta ce da bidne sa QuickTime-om u sledecoj verziji OS-a…Znachi ti dev. seed-ovi i preview-i nemaju veze sa shirokom publikom vec su, ko shto reche Miki, namenjeni developer-ima…Ne placamo da bi testirali beta verzije systema ili odredjenih software-a vec da bi na vreme pripremili svoje software-e za odredjene promene…Ukratko, tako je lakshe i nama a i korisnicima jer ne chekaju prilagodjavanje i ispravke programa koje koriste pri svakom OS apdejtu vec izvedu tzv. smooth transition..

Ova budalesanja sa service pakovima za windows nemaju veze sa Apple dev. seed-ovima i Apple developer programom uopshte…Te service pakove mozete da uporedite sa zvanichnim OSX apdejtima koji ispravljaju odredjene bagove i donose neke nove kerefeke, s tim shto Apple NIKAD ne postuje beta apdejt..

Takodje, svaki zvanichni Apple Premium Developer ima gomilu popusta prilikom nabavke i kupovine hardware-a, ima prednost i popust prilikom rezervacije i kupovine karata za sve vrste Apple konferencija /neke karte mogu da se dobiju i dzabe, a Bogami koshtaju fino/ itd itd…

Post edited by: SERBIAN, at: 2008/12/05 19:16

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 05 December 2008 09:32 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Epa, Tošo, ako je tako, ondaK si ti moj najbolji drug! 😊

Signature 

Mac Pro 5

Profile

‹‹ Zasto?      Snow Leopard ››