Ја такође мислим да ова прича неће да постигне озбиљан комерцијалан успех, ал опет видећемо...Што се тиче хакинтоша, мени лично никада није представљало задовољство да склапам компјутер од пробраних компоненти и тако та буџења да правим, али знам неколико озбиљних људи са врло озбиљним видео/аудио/филм пословима којима је то права страст...Није да воле виндоус ал брате толико уживају у буџењу свакојаких чуда у своје справе и испробавању истих да једноставно мора човек да их схвати...Досадно им да сваког дана упале справу и све ради и ником ништа...Узгред, једини разлог што никад нису прешли на Епл је баш недостатак простора за буџење код Мекинтоша...Али опет једно је кад то радиш зато што волиш уз пуно поштовање и разумевање за Епл справе а друго кад пљујеш по Еплу без разлога са тоталним незнањем и непознавањем материје /ко онај што скоро помену негде овде да дискови раде спорије на Про Меку него на неком старом ПиСију и остале глупости/...
С друге стране, чега смо сви овде, ваљда, свесни, права снага Мекинтоша није толико у самом хардверу већ у моћном оперативном систему..А и, брате, на крају крајева, сваки модел изгледа за медаљу, па смеш комотно да га ставиш на астал да ти краси простор а не да га гураш испод са све оним хладњацима и шустиклом преко да се не види брука и срамота...Ону пластичну кутијетину са горњег линка не би мето на видно место све да ме моле и џабе да ми дају..
Post edited by: SERBIAN, at: 2008/12/14 23:24