Elem, zena /supruga/ mi sedi na glavi danima da joj neshto kupim..Prevodi sad neku knjigu i lakshe joj i lepshe /moze se, jbg udala se dobro/ da sedi u kaficu i kucka i prevodi nego kod kuce…I sad, veliki joj PowerBook 17’, ne moze sve da smesti na astal + knjige + rechnici itd i nece ga vuche od kuce, veliki joj i MacBook i pogodite shta..Odemo mi danas i ja joj kupim /ponavljam na njeno insistiranje/ ono govance - Eeeeeeeeee PC…
Jedini kompromis koji sam sa sobom napravio je shto sam uzo neki Asus k***c koji ima Linux a ne XP…
Dakle zasluzio sam sve najgore pa ajte polako da vidimo ko je najmashtovitiji..Imam neki osecaj da ce Mr. drdra posebno da se istakne al videcemo…
Pa rekoh ja da joj sve to veliko..Oce manje..Prvo sam teo da joj dam iPhone da kuca..Kaze, shto me zezash..Jel tako?..Ajd onda da ti kupim ovo shto ocesh pa se drndaj sa asusom…Ko je u braku shvatice 😊
ma sve je u redu, razumemo te. jel to nova verzija asus-a ili starija sa manjim ekranom? cini mi se da starija verzija pravila u raznim bojama, za novu verziju ne znam. koje je boje uzela gospodja ?
Tošo, razumem te u potpunosti. B) Doduše, nemam tako drastičan primer :evil:. Moja bolja polovina sada ima dva mobilna, kupila onaj VIP-ov za 1000 dinara, da ja ne bih video koliko mesečno otkuca SMS-ova pošto račun za osnovni telefon sa Telenora ide na firmu, kojeg, jelte, ja plaćam i imam uvid u potrošnju. Hajde to što su joj računi veći od mojih (od tridesetak meseci od kako sam je prebacio na postpaid, samo neka četiri sam ja imao veći račun i to uglavnom onda kada smo na letovanjima zbog rominga); nego me je jednom šokirao podatak da je imala 461 SMS poruku. Pri tome onda nikada ne kuca poruku tipa ‘Vidimo se’ ili ‘Stižem za pet minuta’, već su to uvek ‘romani’ od stotinak karaktera. B) Ako pretpostavimo da joj je za jedan SMS bio potreban jedan minut to znač da je tog meseca skoro osam sati kuckala u telefon. :ohmy:
e da, ima negde sam gledao da je faca uspeo da potera da li tiger-a da li lea na tom asusu ... malo sam skeptican, ali pise tip da je to kao radilo.
proguglati treba ...
Uzo sam u Comtrejdu onaj model od 14.000 dinara shto ide u bojama i ima SD karticu umesto hdd-a…Dzabe je sranjce to je tachno..Bojim se da Tiger ili Leo na njemu ne bi bash ishli kako treba, samo mi fali josh to da hakujem al ako mi bude mnooogo dosadno ko zna…
Shto se tiche sms poruka, zena nema mnogo mesechno al zato cerka izmedju 600 i 800 mesechno…heheheheeh…Druzi se dete, jbg.. 😊
Ne zajebavaj se sa Hackintoshom na tom Eeeeeeeeeee sranjcetu - kolega s faxa je instalirao na svoj Eeeeeee(...) i rekao je da je radilo nenormalno sporo.
Zadrzi ti tu Linux i radice to lepo za njene potrebe, iskreno. Ali mi nije jasno kako joj odgovara da kuca na tako maloj tastaturi i da gleda onolicki monitor?
Pa nismo predlozili zato sto je macbook dosta ‘lakshi za noshenje, korishnjecenje rad bla bla’ od iBook-a (ili Powerbook-a); jer razlike izmedju iBook-a i PBook-a 12’ i nema neke velike ‘gabaritne’ razlike, a opet je otpao. Btw, ako joj je veliki MacBook, onda ce joj iBook ili PBook biti dosta ‘tezi’ za rad. Govorim iz iskustva, jer sam imao 2 iBook-a G3, sad sestra ima G4 12, a imala i G4 14. A sto se asusa tiche, za te potrebe je super, i po toj ceni jer za oko 200e nemash apple lap top mladji od 5 godina, tako da je stvar prilichno jasna. 😊