Nećeš mi verovati, ali ima ih u Maxi diskontu u Delta City-ju. Video sam ih još i u radnji Mega Electronics, onoj grčkoj, preko puta Beogradske Arene… Siguran sam da ih ima na još puno mesta…
ja sam video 13icu u galeriji 2 u vuka karadzicja pre nekoliko dana, pa pitaj tamo da li josh uvek imaju…
za sebe jurim cobra 15icu po celom gradu i ne mogu da je nadjem… ako neko vidi negde, neka javi…
Jel ima negde nekih dobrih za iPhone? Video sam jednu torbicu od prevrnute koze kupljenu u US (ovde ih nisam nasao takvih vec samo za iPod klasicnih); nju bih kupio jer vredi svaki cent. Dok stavljas i vadis telefon ona sama cisti ekran, mnogo dobra stvar za nas sa masnim prstima 😊 Mislim da ih isto Tuscano pravi
Moguće, ali kod njih u radnji su mi rekli da trenutno nemaju ništa… A u Gigatronu sam naručo tucano cobra za 15 inča, i dan kasnije dobio i to po neverovatnoj ceni… 3060 dinara… Krstio sam se… U Galeriji u Vuka Karadžića ona za 13 inča košta 4800 dinara…
Tako da eto, pravac Gigatron, samo prvo naručte, jer inače nemaju u radnji tu torbu…
Btw, još uvek tražim tucano second skin za mbpro 15, ali negde za ne3000dinara, neću da dam toliko para, to nije realno… Tako da ako neko negde vidi, čuje, neka javi…
Ja sa za MB naruchio secon skin direktno od ct-a (dok sam radio u predhodnoj firmi, ct mi je bio glavni dobavljach) po nekoj smeshnoj ceni chini mi se 11e ili 14e bez pdv-a, nabavna cena… Tako da mozesh da izrachunash onda koliko ti se daje ili ne daje 😊
Taj dan kad otvorih temu sam bio u guzvi pred put, a torbu sam nasao u novosadskom Positiveu, 13’ siva (sivu tada nisu imali u Galeriji ni za 4800) za sjajnih 2500, preporucujem ovu radnju svima.
Btw, još uvek tražim tucano second skin za mbpro 15, ali negde za ne3000dinara, neću da dam toliko para, to nije realno… Tako da ako neko negde vidi, čuje, neka javi…
Ima u Macoli Crni Tucano Second skin 15’ za 2.790.00.