Mail Templates
Posted: 31 January 2009 01:30 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-05-16

Da li neko koristi nešto za definisanje šablona (znate ono, automatski popunjeno ime prilikom odgovora i tako to) u Epl Mejlu i da li neko zna za nešto drugo osim MailTemplate? Takođe, da li je neko imao iskustva sa ovim programom, vidim da nije baš skoro apdejtovan?

P.S. DS_Store, nemoj da me upućuješ na AppleScript, osim ako već nemaš gomilu gotovih šablona na izvolte 😊

Profile

Posted: 31 January 2009 01:42 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Ja to radim manuelno…Napravio sam odgovore na najceshca pitanja /znash ono Dear Mr../ i sachuvo ko draft…Kad mi treba stisnem Reply onda Copy/Paste iz draft-a i Copy/Paste ime i shaljem…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 31 January 2009 06:54 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Napišite tekst koji se ponavlja, obojite ako hoćete šta treba, ubacite logotipe, memorandume , gole ženske,... ili šta već hoćete i idite na File > Save as Stationery.

U prozoru za novi mejl kliknete na dugme Show Stationery i naći ćete to što ste napravili pod Custom. Meni lepo radi, samo malo smara plava bordura ali jbg…

Kome smeta može da pogleda na netu (npr. ovde kako da lepo sredi svoje obrasce, nisam imao vremena da se akam. Ako baš puno smeta, onda bolje radi ovo Tošino.

A skripti nam je nestalo ali biće uskoro!

Post edited by: DS_Store, at: 2009/01/31 18:58

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 31 January 2009 09:31 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-05-16

DS_Store wrote:

Napišite tekst koji se ponavlja, obojite ako hoćete šta treba, ubacite logotipe, memorandume , gole ženske,... ili šta već hoćete i idite na File > Save as Stationery.

U prozoru za novi mejl kliknete na dugme Show Stationery i naći ćete to što ste napravili pod Custom. Meni lepo radi, samo malo smara plava bordura ali jbg…

Da, ali koliko ja vidim stationaries ne omogućavaju da se automatski doda citiran tekst, ime onog kome se odgovara i slični elementi, kao sa ovog menija:

Ovaj MailTemplate manje - više lepo radi, ali mi smeta što citiran tekst nije prikazan onako kako to Epl Mejl radi (u bojama, sa linijama po levoj ivici); nego se na početku svakog reda nalazi standardno ‘>’. Takođe, jako me nervira što ako odem na ‘Reply With Template’, automatski označ poruku kao da joj je urađen reply (doda strelicu u listi poruka); čak pre nego što pošaljem odgovor, pa čak i ako ga otkažem sa Cancel.

Post edited by: milke, at: 2009/01/31 21:44

Profile

Posted: 25 March 2009 05:28 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Naleteh na ovo: E-Mail Commander

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

‹‹ Instalacija .dmg fajlova      Antivirus ››