Kupujem dva ATA diska za laptop bilo koje velične (u gigabajtima) i brzine, jedini je kriterijum da su ispravni i što niža cena. Dakle, dolaze u obzir čak i oni od 20 GB, mada bolje da budu barem 40 GB.
Izvinite na kašnjenju, malko sam se cenjkao po drugim malim oglasima. Ukratko, imam jednu ponudu od 15 evra za disk od 30 GB, tako da bih ovaj od 40 GB koji nudiš platio ne više od 20 evra. A ako uzmem oba, jel mogu oba za 35?
ih bre madamov, cenjkas se za 5 evra ... 😉
izgleda stigla kriza
ona ponuda je vazila do prosle nedelje, jer sam tada bio u Bgd, a sada vec vise ne, jer mi je zeznuto da organizujem transfer. ukratko, malo si zakasnio, nazalost.
imam jedan od 20Gb na poklon.
hdd je hitachi ali izvadjen je iz notebooka koji nije ukljuchivan zadnje 2-3 godine tako da ne mogu da obecam da ce biti u savrshenom stanju.
U jbt..sad se setih da imam jednog iBooka sa crknutim diskom :D
Miki, sorry, ionako si hteo od barem 40GB :D
Nemanjaa, uzimam! :D
Nema frke, mada je ispalo da je idealan ovaj od 30 GB za tri butabilne particije: jedna za instalaciju Leoparda, druga Tigera, a treća sa Bootable Image Utilites. Jedan disk je sa Apple partition map, drugi će da bude sa GUID, još kada bi ovo kućište htelo da butuje mašinu i preko USB-a, ali neće.