Pošto se ovo navlačenje sa Mariovim drug-švercerom oteglo i pošto i pored žučne rasprave i obećanja zamene crnoga za beloga (i muda za bubrege) danas dobijam poruku da je njega njegov drug-švercer ispalio i da mu nije poslao taj zamenski teleslon - nema mi druge do da repariram ovaj mučeni što je odveć u mene.
E sad, zna li neko da promeni zvučnik u iPhone 3G?
Iz iPhone Srbija su me namračli da mora da se menja ceo logicboard (i da će to da košta i do 100 jevreja); što mi Mario reče da je neistina i poslao link gde za $7 mogu da poručm samo zvučnik, što me se sviđa - ali ja ne umem te stvari sa lemilicom, a ne bih baš tražio po oglasima da mi neko uspešno pokvari i ostatak jaTelefoneta. Pa, kako ste vi ovde iskusni sa servisiranjima - upućujte i preporučujte!
Inače, stvar koja mene muč u celoj varijanti je da možda nije samo zvučnik crknut. Stvar koja me rebušnjava je što je jednog dana, u prvoj snežnoj turi ove zime, nakon bivanja celog dana napolju na minus boktepita kol’ko - zvučnik proizveo zvuke na par sekundi! E sad, da l’ je to k’o ona priča da crknut hard može nakon tretmana u zamrzivaču da se na kratko vrati u život, ili je hladnoća uticala na nešto drugo od zvučnika… Ne se razumem pa nemam ideju 😊