Chestitke za iPhone…U zdravlju vas sluzio…Mislim da nije u pitanju pravda ili nepravda vec operater…Al ko ce ga znati…
Shto se tiche Evrope i nas…Ako je civilizacijsko dostignuce i merilo razvoja jednog drushtva pojava iPhone-a na lokalnom trzishtu, CNN-a i BBC-ija na kablovskoj mrezi, nametanje svojih merila i drushtvenih normi silom i mogucnost besomuchne kupovine svega i svachega na kredit, onda ja sebe ne vidim u takvom svetu…Da me ne razumete pogreshno, daleko od toga da mislim da je ovde u Majci Srbiji sve savrsheno i da smo mi Bogom dani…Takodje, ako nas ikad neko bude pitao, glasacu za ulazak u Evropsku Uniju iz jednog jedinog razloga - nadam se da ce tad da nas ostave na miru i da ce da nadju nove pacijente za zajebavanje…
Nego da ne shirim prichu bez veze.. Inache sam imao nameru da raspravljam o istorijskim procesima od krstashkih ratova na ovamo, promenama drushtvenih normi, socijalnog ponashanja, odnosu prema porodici i ljudima oko sebe, licemerju, sili i novcu kao najvishih dostignuca i ideala kojima treba teziti..Al da ne gushim 😊