Pa dobro bre zar ne znate za gospodina Vladu, nasheg brata Rusa?
Jujuju, šta tamo sve ima… Ovo šljaka super, čak i na dual monitorima… Programče za wallpaper clock je dovoljno pametno da po rezoluciji wallpapera koju si skinuo sam stavi na odgovarajući monitor + ako oćeš isto to i na drugom monitor skineš kao običan wallpaper…
Deco, deco,... ne pazite na času, ostavio sam vam link još onomad na temi o Wall-e-ju.
Istina, nego ja tu temu nisam pratio po službenoj dužnosti. Elem, firma u kojoj radim je zaslužna što je taj film u bioskopima (kao i svi budući Diznijevi filmovi); pa mi je bilo malo nelagodno kada videh sve ono prepisivanje o skidanju istog sa neta itd… Mislim, znam da je piraterija majka, pogotovo ovde i gde bi iste bili potpune neznalice i slepi kod očju, ali…
... idite malo u bioskope, biće bolje i meni i vama.
A i tema se bogami oooodužila, pa ko će da je čta. 😉
Mislio sam da sam nešto pogrešio prvi put kada je madamov objasnio isto to ali definitivno ne radi samo kod mene… opet sam najgori od svu decu :(
E, i ja sam se poigrao sa tom tvojom slikom i ne znam što samo kod tebe ne radi. Mislio sam da je do Imageshacka, ali ne, i neke druge su tamo, pa rade. Ne znam koji joj je đavo 😊
Znam ja za Vlada dugo, prvi put sam video njegove radove u O3onu, Peđa ih je držao kao pozadinu na onom svom Macu, ali nisam znao za ovaj detalj sa satovima 😊
Mario wrote:
Moraš da pričaš hrvatski, crnogorski ili neki drugi strani jezik, da bi ta voodoo magija radila 😉 Šalim se.
[/quote]
Ma daj, sad ćeš da me prozivaš po celom forumu?!😊
HVALA
Vlad radi godinama vec al je skoro sredio sajt onako lepo…Svaka mu chast za to…Inache platio sam jer sam lozio dete da sa drugarima napravi neshto slichno /vec rade neke stripove i animacije/ pa ko velim… 😊