Wrapping up, recapping highlights.
In app purchase, new business models, P2P connectivity, accessories can now talk through the Dock, built-in Maps for developers, Push Notifications finally arrive, cut copy and paste, landscape mode for Apple apps, Messeges app for MMS.
Voice Memo app for recording audio files, Calendar gets CalDAV, Stocks app gets more info, Search across all apps and iPhone OS gains Spotlight for certain items.
da sumiramo. apdejti su daleko iznad ochekivanog i stvarno sam zadivljen nekim stvarima koje su ubacili poput spotlight-a iako mi josh nije jasno kako ce on funkcionisati kada se pojavi na uredjajima. ochigledno imaju josh feature-a koje chuvaju za trecu generaciju iphone-a koja ce se 100% pojaviti kada i sam OS za iphone.
zaista zadaju glavobolje konkurenciji a olakshavaju posao developerima shto je super.
znao sam da ce imati po koji glupi potez puput placanja apdejta za ipod touch i izbacivanje mms-a za prvu generaciju iphone-a ali overall veoma sam zadovoljan onim na shta ce iphone lichiti na kraju.
znao sam da ce imati po koji glupi potez puput placanja apdejta za ipod touch i izbacivanje mms-a za prvu generaciju iphone-a ali overall veoma sam zadovoljan onim na shta ce iphone lichiti na kraju.
Za iPod Touch je moralo da se plati i za prelazak sa 1.x na 2.0, isto $9,95.
Meni MMS ne treba, već rekoh, ali me interesuje obrazloženje zašto ga nema za prvi iPhone. Koliko je meni poznato, nema nikakvih hardverskih prepreka.