A o Tijaniću kao medijskom faktoru ne treba suditi - ako se pretenduje na ozbiljnost u raspravi - na osnovu impresija već logički argumentovano, na osnovu njegovih profesionalnih sposobnosti i rezultata: uticaja i tiraža novina koje su objavljivale njegove tesktove, kao i rejtinga televizije kojoj je (bio) urednik. Subjektivno, dokle god taj čovek umanjuje gledanost zmijskih legla kao što je TV Pink ili B92, i dogle god se protiv njega udružuju P.Luković, M.S.Protić, B.Lečć, V.Pešić i D.Petrović - taj zaslužuje da se o njemu po beogradskim zidovima piše isto ono što su njujorški [color=#FF0000]klinci nekada ispisivali o Kleptonu..
Ma kakav medijski faktor ja govorim o UKUSU i MORALU
KOME SI NAMESTAO CRVENU RUZU MAMU TI J****😠
Ti i tvoj kompanjon ne morate verovati u rasprostranjenost i uticaj masona. Vaša stvar. Oduvek je bilo ljudi koji ne mogu da prihvate objektivno utvrđene čnjenice.
Koliko sam upucen,Masoni su tajno drustvo.Tako da prestanite(VelikoSrbi Socinitelji Vaseljene) da pricate o njima kao da smo svi clanovi ili jos bolje
Veliki Svestenici😠
A koliko se secam ti isti Masoni i sagradise najlepse zgrade u Beogradu, a i nekoliko nasih kraljeva bejahu
clanovi.
Nije svakome dato da imaju obraz kao Veran Matić, Čeda Jovanović, Nataša Kandić, Nenad Čanak, Vladan Batić ili Biljana Vučo… Neke od nas Bog je pošteđeo.
Kao na primer:Sloba,Mira,Marko,Marija,Arkan,Mladic,Legija,Borka,‘Hadzi’ Sruja,Frenki,Jovica,i drugu znani i neznani ‘junaci.I da jos jednom citiramo Premudrog(Johnny B.Stulic)...o srazu ljuskih bica i poganih svinja sjeme im se zatrlo. 😠
Ipak, u jednoj stvari su u pravu: niko me ne tera da raspravljam sa nekim ko ne vlada dubljim poznavanjem realnosti i elementarnim principima logike, tj. nauke o valjanom mišljenju. ‘Ko spava sa decom, upišan se budi’.
Toliko nam se Crvena Banda posrala(jel dovoljno duboko) po zivotima, da to sto ce malo dete malo te te popisa je NISTA.
Evo vam nazad vaša izvitoperena ljudska prava i sloboda, vratite nam nazad onu staru komunističku (pre-miloševićevsku) državu, kulturu i privredu.
Da,da,da mogli smo da putujemo gde god smo hteli,para kol’ko oces,ma kakvi spoljni dugovi ziveli drugovi (i drugarice)nema veze idemo napred u progres samo da mi imamo pune guzice ,KOJEBE NASU DECU KOJA CE MOZDA ISPASTATI ZBOG SVEGA OVOGA.(M.Mladenovic lepo rece ...vi slepi,vi gluvi vi sebicni ljudi…
Potpis:Onaj koji nije mogao nista.😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Moram da primetim, da je ovaj post za dva dana stigao do trece stane(skoro); sto mislim da nije poslo za rukom ni jednoj temi(mozda se varam)zbog toga nisam mogao da uradim reply kako treba, nego sam meni najzanimljivije delove komentarisao nasumicno.Izvinite zbog toliko ‘smajlija’