< 1 2
2 of 2
B92 blog
Posted: 01 October 2006 01:14 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

DS_Store wrote:

Sve što ovaj retardirani narod ima kao osnovnu karakteristiku od kad postoji lenjost, zavist, glupost,...

Ovde se svi manje-vishe razlikujemo/slazemo po politichkim stavovima i ukusima kada su u pitanju odredjeni mediji i rasprava na te teme moze ponekad da poprimi malo ‘oshtriji’ ton…

Medjutim, ova tvoja floskula vredja mene lichno, kao i moju porodicu, rodjake, prijatelje i poznanike pa bih te molio da oladish malo sa takvim budalashtinama…Ako sebe smatrash za lenjog, zavisnog i glupog ili ti pak ova sredina ne pruza mogutjnost da izrazish svu svoju genijalnost, a ti lepo ajd u Shvedsku pa budi Shvedjanin…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 01 October 2006 01:22 AM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Ma gde da ti zamerim, ja bih sve dao da čujem argument protiv karakteristika koje sam naveo a koji neće biti momentalno osporen pukim pogledom na ulicu, tj. masu.

Šarl deGol je lepo rekao: ‘Narod? Narod je go*no!’

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 01 October 2006 03:27 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Budi ljubazan pa mi ne zameri što bih da propustim političku raspravu u kojoj argumentacija doseže do ”punog kufera i retardiranog naroda kojeg karakteriše lenjost, zavist, glupost…’.

Sam si je tražio, ja lepo rekoh da se držimo teme vezanih za Mac i Apple. A ti nećeš onda zameriti što ću ja propustiti onu kojoj argumentacija doseže do masona, kominterne, Vatikana, Jevrejske zavere i slično.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 01 October 2006 07:01 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-08

SERBIAN wrote:

Medjutim, ova tvoja floskula vredja mene lichno, kao i moju porodicu, rodjake, prijatelje i poznanike pa bih te molio da oladish malo sa takvim budalashtinama…Ako sebe smatrash za lenjog, zavisnog i glupog ili ti pak ova sredina ne pruza mogutjnost da izrazish svu svoju genijalnost, a ti lepo ajd u Shvedsku pa budi Shvedjanin…

Pa vidi, to što razmišljaš ili-ili i što si ti shvatio da su baš svi ovakvi i da nema izuzetaka, to ti o tome treba da vodiš računa, mene se ne tiče.

Zanimljiv mi je i tvoj zaključak o tome šta ja o sebi mislim, ovo se u psihologiji valjda zove projekcija ili po sErBskom ‘svak se češe de ga svrbi’ tako da mi je žao što si se prepoznao. Naravno da nisam mislio na ljude poput tebe lično, tvoje porodice,  rođaka, prijatelja i poznanika, ali dobro, šta sad, ti si se javio umesto njih.

Ja OK prolazim i zarađujem tako da nisam frustiran, meni je žao sestre koja sa prosekom 9,87 ne može da nađe posao i najboljeg ortaka kojeg je kao postdiplomca na nuklearnoj fizici blam da kaže čme se bavi u životu. Ali kako da ti objasnim a da ne raspalim po glavnoj karakternoj osobini ovog degenerisanog naroda koja se zove

JA JA JA samo JA Slušaj mene šta JA imam da kažem JA sam mnogo pametan i imam rešenje za sve ali morate MENE da slušate (<- očekujem jeftinu psihoanalizu i po ovom pitanju)

madamove, zaboravio si gay lobi i Tesline zrake smrti.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 01 October 2006 07:52 PM   [ # 20 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  64
Joined  2006-08-14

madamov wrote:

Sam si je tražio, ja lepo rekoh da se držimo teme vezanih za Mac i Apple. A ti nećeš onda zameriti što ću ja propustiti onu kojoj argumentacija doseže do masona, kominterne, Vatikana, Jevrejske zavere i slično.

Miki, nemoj nepotrebno dosoljavati i dodavati.
Ozbiljni ljudi ne karikiraju falsifikovanjem oponentovu argumentaciju, a naročto se ne služe generalizacijama koje su uvredljive za sve pripadnike jednog naroda, uključujući čak i onoga ko je generalizaciju izneo.
I jedan i drugi postupak smatraju se opštepoznatim logičkim greškama u rasuđivanju - učlo se o tome u III razredu nekadašnje gimnazije.
Jeste, pomenuo sam masone - ali nisam pomenuo Kominternu, Vatikan, jevrejsku zaveru i slično. To je tvoj ‘prilog’ mojim rečma.

Da li si ikada, molim te, javno čuo Hrvata sklonog uopštavanju tipa ‘Hrvati su ustaše’ ili Albanca koji izvodi generalizaciju ‘Muslimani su teroristi’. Dabome da nisi čuo, jer izgleda da prosto nema u toj meri glupih Hrvata i Albanaca. Zašto onda na srpskoj javnoj sceni ima toliko i tako retardiranih ?

Ti i tvoj kompanjon ne morate verovati u rasprostranjenost i uticaj masona. Vaša stvar. Oduvek je bilo ljudi koji ne mogu da prihvate objektivno utvrđene čnjenice. Neki ljudi i dan-danas veruju u neistine naučene u lošim školama ili barataju mediokritetskim predrasudama: npr. da je Zemlja ravna, da je Gutenberg otkrio štamparsku mašinu (šest vekova pre njega Kinezi su imali kolor-štampu); da je čuveni Kopernik sa savremenicima znao više o astronomiji (zapravo je znao neuporedivo manje) od jonskog trgovca Talesa iz Mileta koji je živeo 2000 godine pre njega, da su testenine izmislili Italijani, itd. itd.
Sve je to stvar obrazovanja ili individualne sposobnosti uzdizanja iznad prosečnsti sredine. Nije svakome lako prepoznati čnjenice ili prihvatiti nova znanja.

To što recimo ti, Miki, o retrovirusima znaš nimalo ili veoma malo (recimo, samo onoliko koliko je poznato prosečnom gledaocu prošlogodišnjeg bioskopskog hita Doom) ne znač da ne postoje ljudi koji o retrovirusima znaju više od tebe ili da i u stvarnom životu retrovirusi nisu opasni, čak i smrtonosni. U dlaku isto važi i za masone. Nije problem ako nešto ne znaš, ali onda se nemoj pretenciozno petljati u raspravu i suditi na osnovu svog nedovoljnog znanja.
Nije svakome dato da imaju obraz kao Veran Matić, Čeda Jovanović, Nataša Kandić, Nenad Čanak, Vladan Batić ili Biljana Vučo… Neke od nas Bog je pošteđeo.

Ipak, u jednoj stvari su u pravu: niko me ne tera da raspravljam sa nekim ko ne vlada dubljim poznavanjem realnosti i elementarnim principima logike, tj. nauke o valjanom mišljenju. ‘Ko spava sa decom, upišan se budi’. Moja stvar.

Signature 

S poštovanjem

Profile

Posted: 01 October 2006 07:53 PM   [ # 21 ]
Member
RankRankRank
Joined  2006-08-14

madamov wrote:

Miki, nemoj nepotrebno dosoljavati i dodavati.
Ozbiljni ljudi ne karikiraju falsifikovanjem oponentovu argumentaciju, a naročto se ne služe generalizacijama koje su uvredljive za sve pripadnike jednog naroda, uključujući čak i onoga ko je generalizaciju izneo.
I jedan i drugi postupak smatraju se opštepoznatim logičkim greškama u rasuđivanju - učlo se o tome u III razredu nekadašnje gimnazije.
Jeste, pomenuo sam masone - ali nisam pomenuo Kominternu, Vatikan, jevrejsku zaveru i slično. To je tvoj ‘prilog’ mojim rečma.

Da li si ikada, molim te, javno čuo Hrvata sklonog uopštavanju tipa ‘Hrvati su ustaše’ ili Albanca koji izvodi generalizaciju ‘Muslimani su teroristi’. Dabome da nisi čuo, jer izgleda da prosto nema u toj meri glupih Hrvata i Albanaca. Zašto onda na srpskoj javnoj sceni ima toliko i tako retardiranih ?

Ti i tvoj kompanjon ne morate verovati u rasprostranjenost i uticaj masona. Vaša stvar. Oduvek je bilo ljudi koji ne mogu da prihvate objektivno utvrđene čnjenice. Neki ljudi i dan-danas veruju u neistine naučene u lošim školama ili barataju mediokritetskim predrasudama: npr. da je Zemlja ravna, da je Gutenberg otkrio štamparsku mašinu (šest vekova pre njega Kinezi su imali kolor-štampu); da je čuveni Kopernik sa savremenicima znao više o astronomiji (zapravo je znao neuporedivo manje) od jonskog trgovca Talesa iz Mileta koji je živeo 2000 godine pre njega, da su testenine izmislili Italijani, itd. itd.
Sve je to stvar obrazovanja ili individualne sposobnosti uzdizanja iznad prosečnsti sredine. Nije svakome lako prepoznati čnjenice ili prihvatiti nova znanja.

To što recimo ti, Miki, o retrovirusima znaš nimalo ili veoma malo (recimo, samo onoliko koliko je poznato prosečnom gledaocu prošlogodišnjeg bioskopskog hita Doom) ne znač da ne postoje ljudi koji o retrovirusima znaju više od tebe ili da i u stvarnom životu retrovirusi nisu opasni, čak i smrtonosni. U dlaku isto važi i za masone. Nije problem ako nešto ne znaš, ali onda se nemoj pretenciozno petljati u raspravu i suditi na osnovu svog nedovoljnog znanja.
Nije svakome dato da imaju obraz kao Veran Matić, Čeda Jovanović, Nataša Kandić, Nenad Čanak, Vladan Batić ili Biljana Vučo… Neke od nas Bog je pošteđeo.

Ipak, u jednoj stvari su u pravu: niko me ne tera da raspravljam sa nekim ko ne vlada dubljim poznavanjem realnosti i elementarnim principima logike, tj. nauke o valjanom mišljenju. ‘Ko spava sa decom, upišan se budi’. Moja stvar.

Signature 

S poštovanjem

Profile

Posted: 01 October 2006 09:52 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  354
Joined  2005-07-25

O ala je ovo postalo ozbiljno :sick:

Profile

Posted: 02 October 2006 12:18 AM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-08

Ako se ono ‘tvoj kompanjon’ odnosilo na mene, onda da nacrtam:

Masoni, retrovirusi, američki imperijalizam, jevreska zavera, gay lobi, antisrpska kampanja, sile mraka i haosa, novi sveCki poredak,... (dopisati po želji) jasno je da sve to ili dobar deo toga postoji i ovo govorim bez ruganja. Ja nisam rekao da to ne postoji.

I sad je to taj radikalski fazon da se pola sata dokazuje ono što se vidi iz aviona, recimo to da Amerika ili neki šiptarski lobi radi protiv naših interesa.

Poenta je šta ovaj ‘siroti’ narod radi po pitanju toga ili šta uopšte radi.

Ako svaki dan gledaš taj narod kako jedan drugom rade stvari gore od bilo čega što možeš da zamisliš da Američki imperijalista ili mason može da ti učni, onda postoji granica do koje možeš da se praviš naivan i da izigravaš žrtvu.

I samo još jedna stvar, pogledaj samo svoju okolinu kako se ljudi ophode jedni prema drugima, šta jedni drugima rade, itd, itd. Pa uzmi u obzir čnjenicu da ovaj narod izumire. Pa pokušaj da povežeš to dvoje i možda dobiješ novo viđenje termina ‘retardiran’. Postoji retardacija (usporavanje); degeneracija (unazađivanje) i izumiranje. Svidelo se to nama ili ne, prirodni zakoni se ne mogu zaobilaziti, khm, ‘legalizmom’ i sl.

Što je rekao Živojin Mišić: ‘Il’ si agresor il’ si žrtva agresije.’

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 02 October 2006 12:23 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

A o Tijaniću kao medijskom faktoru ne treba suditi - ako se pretenduje na ozbiljnost u raspravi - na osnovu impresija već logički argumentovano, na osnovu njegovih profesionalnih sposobnosti i rezultata: uticaja i tiraža novina koje su objavljivale njegove tesktove, kao i rejtinga televizije kojoj je (bio) urednik. Subjektivno, dokle god taj čovek umanjuje gledanost zmijskih legla kao što je TV Pink ili B92, i dogle god se protiv njega udružuju P.Luković, M.S.Protić, B.Lečć, V.Pešić i D.Petrović - taj zaslužuje da se o njemu po beogradskim zidovima piše isto ono što su njujorški [color=#FF0000]klinci nekada ispisivali o Kleptonu..

Ma kakav medijski faktor ja govorim o UKUSU i MORALU

KOME SI NAMESTAO CRVENU RUZU MAMU TI J****😠

Ti i tvoj kompanjon ne morate verovati u rasprostranjenost i uticaj masona. Vaša stvar. Oduvek je bilo ljudi koji ne mogu da prihvate objektivno utvrđene čnjenice.

Koliko sam upucen,Masoni su tajno drustvo.Tako da prestanite(VelikoSrbi Socinitelji Vaseljene) da pricate o njima kao da smo svi clanovi ili jos bolje
Veliki Svestenici
😠
A koliko se secam ti isti Masoni i sagradise najlepse zgrade u Beogradu, a i nekoliko nasih kraljeva bejahu
clanovi.

Kao na primer:Sloba,Mira,Marko,Marija,Arkan,Mladic,Legija,Borka,‘Hadzi’ Sruja,Frenki,Jovica,i drugu znani i neznani ‘junaci.I da jos jednom citiramo Premudrog(Johnny B.Stulic)...o srazu ljuskih bica i poganih svinja sjeme im se zatrlo. 😠

Ipak, u jednoj stvari su u pravu: niko me ne tera da raspravljam sa nekim ko ne vlada dubljim poznavanjem realnosti i elementarnim principima logike, tj. nauke o valjanom mišljenju. ‘Ko spava sa decom, upišan se budi’.

Toliko nam se Crvena Banda posrala(jel dovoljno duboko) po zivotima, da to sto ce malo dete malo te te popisa je NISTA.

Evo vam nazad vaša izvitoperena ljudska prava i sloboda, vratite nam nazad onu staru komunističku (pre-miloševićevsku) državu, kulturu i privredu.

Da,da,da mogli smo da putujemo gde god smo hteli,para kol’ko oces,ma kakvi spoljni dugovi ziveli drugovi (i drugarice)nema veze idemo napred u progres samo da mi imamo pune guzice ,KOJEBE NASU DECU KOJA CE MOZDA ISPASTATI ZBOG SVEGA OVOGA.(M.Mladenovic lepo rece ...vi slepi,vi gluvi vi sebicni ljudi…

Potpis:Onaj koji nije mogao nista.😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Moram da primetim, da je ovaj post za dva dana stigao do trece stane(skoro); sto mislim da nije poslo za rukom ni jednoj temi(mozda se varam)zbog toga nisam mogao da uradim reply kako treba, nego sam meni najzanimljivije delove komentarisao nasumicno.Izvinite zbog toliko ‘smajlija’

Profile

Posted: 02 October 2006 02:53 PM   [ # 25 ]
Member
RankRankRank
Joined  2006-08-14

Pedja wrote:

KOME SI NAMESTAO CRVENU RUZU MAMU TI J****😠
... idemo napred u progres samo da mi imamo pune guzice ,KOJEBE NASU DECU KOJA CE MOZDA ISPASTATI ZBOG SVEGA OVOGA.(M.Mladenovic lepo rece ...vi slepi,vi gluvi vi sebicni ljudi…

Barem što se mene tiče, ova rasprava je završena na ovom mestu zbog problema sa stilom i metodom.
Pošto sam odmakao na Putu, nisam oduševljen kada da me svako malo oni spori zivkaju nazad.

Signature 

S poštovanjem

Profile

Posted: 02 October 2006 03:13 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-08

Evo vam nazad vaša izvitoperena ljudska prava i sloboda, vratite nam nazad onu staru komunističku (pre-miloševićevsku) državu, kulturu i privredu.

Pa ja ovo nisam ni video prvi put u onoj šumi teksta. Ovo i jeste suština svega, JA JA JA JA daj MENI oću JA da uživam a da ne radim vi svi pocrkajte ne mogu JA o drugima da vodim računa.

Mislio sam da sam na sve oguglao kad pre mesec dana gledam jednog matorog jarca kako udara ženu koja nosi dete i kolica u jednoj ruci a drugom rukom drži drugo dete, i probija se pored nje da zauzme mesto da sedne u autobusu. I još kad su ušli ova jadnica mu kaže nešto tipa sram vas bilo i da ste samo čuli salvu uvreda tipa ‘nemoj ja da te vaspitam batinama kad te muž već ne tuče, ja moram da sednem ti možeš da stojiš, itd itd…’  Što sve nije ni pola jada kakva je bila reakcija divnog i plemenitog naroda A O TO JE UPRAVO ONO O ČEMU PRIČAM SVE VREME tj. svi sise ćute, samo jedna isto tako odrtavela baba dobacuje ‘sram je bilo kako je bezobrazna’!!! Ej bre i to je narod koji neko proganja jel’ tako? I ruku dajem da bi glat krenulo još i da je leši štapom na sred autobusa da njega i babu nisam prekinuo.

Post edited by: DS_Store, at: 2006/10/02 15:15

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 02 October 2006 10:02 PM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  131
Joined  2005-05-05

ja koliko sam razumeo ovo je forum o macintosh racunarima i mislim da je krajnje vreme ne da se zatvori tema nego da se obrise.

Profile

< 1 2
2 of 2
‹‹ Bad taste..      Woz’s bussines card ››