Ja odštampam ovu temu i pravac u konzulat u Subotici po putovnicu :D
Ja sam pola-pola, mamini su Italijani, a tatini Bosanci (u prevodu neki Crnogorci) 😊
Voleo bih kad bi se učesnici ove teme pojavili svi odreda na narednom okupljanju 😊
Da se razbiju predrasude..a ko zna..neko možda upozna i ljubav svog života :D
Ja cu doci sigurno! Samo da pitam milketa da li stvarno mislio ono u poslednjem postu. A i red je da upoznam tu jos neke ljude, vidjao sam se samo sa petoricom setoricom vas.
u bre ljudi vi napraviste pricu, ispdose mi oci od citanja:)...bezveze bi bilo da ukinemo ovakve teme, posto kolko ovde vidim ljudi se ubise pisuci:P…ja sam za neki off topic odeljak, i naravno Čedu:laugh:
cek cek, nestade onaj milketov post gde je malo vik’o na mene psovao i svasta jos…
hmmm… zakleo bi se da je madamov pisao neposredno posle njega a da ga nije uklonio…
ko li ga je skinuo, pitam se?
no, dao sam ti zavrsnu rec. dalje necu komentarisati, tako da eto nesto zauzvrat…
procitacu, obecavam<br><br>Post edited by: kanacki, at: 2009/03/20 17:14
Kanacki wrote:
(milke procitao sam no rec je rec, necu komentarisati)
Kanacki wrote:
zaista ne bih da se raspravljam dalje, svi ste nekako ok ljudi kad je u pitanju pomoc oko Maca-a, ne mogu i da hocu nesto da prigovorim, bolje da ne grebemo ispod povrsine, ko zna sta ce da ispliva iz svih nas