< 1 2
2 of 2
Kako kupiti iMac 24’ u srbiji….
Posted: 22 March 2009 12:27 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

mipko wrote:

Nisam cuo ama nijednu strucnu pohvalu ili pokudu kad je PowerCom u pitanju - osim glorifikovanja ljubaznosti osoblja. Da li sam propustio nesto ?

strucnu? sta podrazumevas pod tim?

Procitaj post iznad svog, ja sam npr. veoma zadovoljan 😊

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 22 March 2009 02:41 AM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

mipko wrote:

Da li to znaci da PowerCom jedini uvozi Apple opremu ?
Apsolutno ne - posto je uvozi i Comtrade i applecentar (GlobeNet) i ko zna ko jos…

Nope, i ComTrade i GlobeNet kupuju od PowerCom-a

mipko wrote:

Dakle u cemu je onda prednost kupovine preko PowerComa. Zasto ne kupiti u applecentru kad su oni po recima devojke iz PowerComa jedini zvanicni servis apple opreme u Srbiji ?

Prednosti nema, oni cak nerado prodaju u maloprodaji, suvise im je komplikovano sa obzirom da su samo njih dve tamo.

inace, ZA SAV SERVIS U GARANTNOM I VANGARANTNOM ROKU PREPORUCUJEM ‘appleservis’ ovde sa foruma. 😉
samo mu kucnes i on ti kaze gde sta kako…
Pozdrav Nemanji…

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 22 March 2009 06:31 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  287
Joined  2009-03-12

Kanacki wrote:

Nope, i ComTrade i GlobeNet kupuju od PowerCom-a

[/quote]

GlobeNet takodje uvozi Apple opremu. Na deklaraciji zalepljenoj na kutiji od racunara stoji

uvoznik: GlobeNet

Zato i kazem da je u ovoj zemlji pojam ovlasten, zvanicni, etc… jako relativna stvar.

poz
M

Profile

Posted: 22 March 2009 06:48 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

mipko wrote:

Kanacki wrote:Nope, i ComTrade i GlobeNet kupuju od PowerCom-a

GlobeNet takodje uvozi Apple opremu. Na deklaraciji zalepljenoj na kutiji od racunara stoji

uvoznik: GlobeNet

Ali je i dalje kupuje od Powercomma, kao i svi ostali dileri. Powercomm nikada nije uvozio opremu za dilere, već oni sami za sebe.

Džaba ja pišem tekstove ovde izgleda: http://www.macserbia.org/index.php?option=com_content&task=view&id=211&Itemid=25

Ukratko, koliko je meni poznato svi dileri sami uvoze opremu jer ista stiže u regionalni distributivni centar u Budimpeštu , ali je kupuju od Powercomma.

Post edited by: madamov, at: 2009/03/22 18:54

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 22 March 2009 07:58 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

Evo da se nadovezem jer sam se upravo ispricao sa Pedjom iz Macole…. PowerCom je glavni distributer i on diktira cene. Moze se od njega kupiti ali takodje svako moze da uveze odakle god hoce apple racunare i opremu ali mora da stavi cene kako PowerCom kaze.

Znaci oni su zaduzeni samo za cene tj. oni ih diktiraju.

Signature 

Profile

Posted: 22 March 2009 10:03 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-03-12

Markooo wrote:

Evo da se nadovezem jer sam se upravo ispricao sa Pedjom iz Macole…. PowerCom je glavni distributer i on diktira cene. Moze se od njega kupiti ali takodje svako moze da uveze odakle god hoce apple racunare i opremu ali mora da stavi cene kako PowerCom kaze.

thanks, ovo objasnjava sve. Pozdravi Pedju 😊

Profile

Posted: 22 March 2009 11:01 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

Markooo wrote:

Svi dileri sami uvoze opremu, jer ista stiže u regionalni distributivni centar u Budimpeštu , ali je kupuju od Powercomma.

Samo to i nista vise.

Edit Mario: Ispravljeni tagovi.

Post edited by: Mario, at: 2009/03/23 00:07

Profile

Posted: 23 March 2009 12:40 AM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-03-12

100 mu gromova, sad mi se jos manje svidja PowerCom…

Nisam ni pomenuo u prethodnim postovima da su se pozivali na cuvenu konstataciju ‘Sta da Vam kazemo ovo je Srbija…’ - totalni promasaj.

pozz
M

Profile

Posted: 23 March 2009 01:02 AM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

Pedja wrote:

Markooo wrote:

Svi dileri sami uvoze opremu, jer ista stiže u regionalni distributivni centar u Budimpeštu , ali je kupuju od Powercomma.

Samo to i nista vise.

Edit Mario: Ispravljeni tagovi.<br><br>Post edited by: Mario, at: 2009/03/23 00:07

mislis ‘ali je kupuju i od PowerComma’?

kao sto si mi objasnjavao, mogu sami da uvoze i da placaju speditera da se zeza ili da odu u PowerCom i kupe od njih.

Al`valjda ce se nesto promeniti na bolje u nekoj buducnosti 😉

Post edited by: Markooo, at: 2009/03/23 01:02

Signature 

Profile

Posted: 23 March 2009 09:44 AM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Markooo wrote:

Oni su zaduženi za sve, njima idu pare, da ih zaobiđeš ne možeš, dileri samo FIZIČKI uvoze robu. I, usput, oni određuju cenu ispod koje dileri ne bi trebalo da idu za novu opremu, mogu oni da idu na više.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 23 March 2009 10:04 AM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-03-12

Kakvu realnu uslugu/korist mi obicni korisnici imamo od postojanja firme poput PowerCom-a ?

Naime, konkretno me interesuje da li bi mi vazio dodatno AppleCare ako bih ga kupio u New York-u? Odnosno da li bi uopste mogao da dokupim AppleCare plan za 3god ako bih odneo racun i garantni list iz Srbije recimo u Apple Store na 5-oj Aveniji ?

pozz
M.

Profile

Posted: 23 March 2009 01:08 PM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=20463&catid=33

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

< 1 2
2 of 2
‹‹ AppleCare      IDEM NA GEY PARADU! ››