MacHeist 3 Bundle
Posted: 25 March 2009 04:53 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Nakon serije poklanjanja free programa za rešavanje kojekakvijeh puzli, objaviše i bundle.
Nije loš, a povr’ svega je i jeftin!

iSale, Picturesque, SousChef, World of Goo, PhoneView, LittleSnapper, Acorn i Kinemac su za sad otključani, ali sam siguran da će se sve otključati do kraja (kao što beše prošle godine) - Wire Tap Studio, BionixTV, The Hit List, Espresso

‘A ako pozovete odmah, dobićete i ovaj set noževa’... ovaj, htedoh da kažem Big Bang Board Games :D

Sve to za $39!

Ja već pazario, a ako je neko u MLM fazonu i hoće da mi obezbedi patkice i sredstva za čšćenje: http://www.macheist.com/bundle/u/157591/

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 25 March 2009 06:06 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Ja ove godine ne kupujem paket :unsure:

Dobio sam ga sinoć u onom njihovom prenosu kao nagradu za dž :D

Sad jedino da dočekam da mi pošalju šta i kako dalje 😊

Ne znam..poklonu se u zube ne gleda, ali nisam siguran da bih ga kupio ove godine.

Nekako..ili su to programi koji ne vrede toliko, poput onog Picturesque, jeste lep i koristan, ali za malo više para i mnogo više mogućnosti eto ti prošlogodišnjeg učesnika Pixelmatora, niti su to igre koje su mi zanimljive, niti sam ‘pro’ na tu stranu, pa da mi treba Kinemac (kog ću verovatno jedino na kraju zaista i koristiti) ili BoinxTV ili WT Studio. SousChef..lepo..ali.. 😊

Profile

Posted: 26 March 2009 01:02 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

PhoneView i SousChef su meni dovoljan razlog za kupovinu 😊
WireTap Studio mi se sviđa jer sam WireTap Pro već koristio, a sa Studio verzijom ne moram posle da editujem fajlove u nekom drugom programu, već je sve na jednom mestu.
Espresso me interesuje kakav je - nisam ubeđen da ću sa Čode preći na njega, ali ako se ispostavi kao konkurentan - što da ne - taman da mi uštedi $90 koliko planiram da izdvojim za Čodu 😊
World of Goo sam odveć prešao, al’ neće da se baci 😊
iSale je cool, ali dok se ja odselim u toplije krajeve verovatno će da izbace još 3 paid-for upgrade-a, tako da badavah 😊

Sve u svemu, nije mi žao 2400din kol’ko sam dao za nj.
MH2 jeste bio bolji, ali ni MH3 nije za bacanje 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile