Bluetooth problem
Posted: 28 March 2009 07:05 PM
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Dakle, kupila sestra neku krdzu od bt-a za iMac, ubola, normalno prepoznao bt, pojavio se u status baru, ali nece da shalje niti da upari uredjaje (telefone).

Krene uparivanje i pukne u pola. Pokushavao nekoliko puta, i isto sve, probao reset i sve sto mi je palo na pamet. Pobrisao sam sve vezano za bt, mislim na plst, system prefferences itd, i sad kad stavim neki drugi bt koji provereno radi, ne daje opciju da se ukljuchi, iskljuchi itd, bleda ikonica je u menu baru, i to je to.

Da li postoji nachin da se vrati sve na fabrichko podeshavanje, a da se ne reinstalira sistem??

Da stvar bude gora, probao i na iBook-u druge sestre, i isto sr**e napravio, tako da sam upropastio 2 kompa, genijalno, ali istinito, nemojte da se smejete, nego pomazite ako boga znate…

:sick: :sick: :sick:

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 28 March 2009 07:29 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

imam ja jedan takav plavi zub koji neće da upari uređaj iako ga vidi. Međutim, ovo ne radi isključvo na Leopardu. Na Tigru radi ko sat.
E sad, na Leopardu ne ostane nikakvo sranje kad ga iščupam, ali na Tigru da :(

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 30 March 2009 10:50 AM   [ # 2 ]
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2005-05-07

Dakle, andrej, zaglavljeni smo u ovome…
Niko da nagovesti bar reshenje, guglao sam, ali nikako ne mogu da nadjem nesto sto ima veze sa ovim problemom. Slichne probleme su imali ljudi sa internim BT-om, ali ne ovako.

Neko je pomenuo neki pacifist, pa da kao pokusam to sto sam sjbao prekopiram sa instalacionog diska…sad je pitanje gde i shta :unsure: :blink: :( :unsure: 😠

Signature 

MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 30 March 2009 03:57 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-09-24

Možda da ubodeš neki koji zasigurno radi? Raspitaj se kod nekog drugara da li ima neki usb BT pa probaj. Meni je moj drugar sinoć doneo neki preistorijski i radi pod Leopardom ko podmazan! A njemu radi ovaj moj, tako da smo menjali i problem rešen.

A ono što bi mogao da probaš je da, držeći jabuku, skloniš ikonicu plavog zuba sa menija, tj. povučeš je van, tj. nadole da nestane kao recimo ikonicu sa Docka kad sklanjaš.

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 30 March 2009 04:00 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-09-24

Uh, sad sam pažljivije pročtao šta ti ustvari treba. Ispao sam glup u društvu :(

A jesi li probao da kreiraš novog juzera, pa da vidiš?

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 30 March 2009 08:56 PM   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2005-05-07

E to vidish, nisam probao, nije mi palo na pamet da kreiram novo usera, mada, mislim da nema pomoci konkretno jer sam ja fizichki obrisao bt preff pane…javicu chim odem kod sestre sa problematichnim bt-om.

U svakom sluchaju, probao sam sa jednim koji sigurno radi, i opet nema datih opcia, ali kad pokrenesh bt file transfer, kaze da je bt iskljuchen, da li hocu da ga ukljuchim, samo tako moze da radi sad onaj koji je iz prve josh pre par godina radio…

:blink:

Signature 

MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 01 April 2009 12:06 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

Pazi meni je takvo sranje ispalo sa HP1020 laserskim shtampacem.. Tigar ga je normalno koristio sa drajverima sa njegovog cd-a a Leopard sada zeza samo tako - cimam se po netu ko mali majmun i nist…

Tosa mi je poslao jedno od resenja o radilo je par dana, danas sam sat vremena shtampao 5 dokumenata PDF-a,,

plavi zub na Titaniumu je radio odlicno i to vajranta od 500 dinara 😊

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile