Znao sam da je zbog nečega trebalo da svratim danas kad sam već bio ispred tog monopolističkog čuda… ali sam se sgnušao one silne gužve.
Ipak ću onda da ga obiđem, što se ne može reći za Delta city! :evil:
Bio sam danas u radnji i mogu reći da je baš lepa. I ne samo to nego je i puna opreme…
Inače za one koji će, kao ja, tamo otići samo da bi posetili tu radnju lepo je reći da je ona na zadnjem nivou na vrhu iza McDonald-a. Da ljudi ne obiđu sve spratove lutajući ko izgubljene ovce… :laugh:
Ja neznam da li je to zbog slabih plata ili cega ali ni u ovoj novoj prodavnici nisam dosao do dobre usluge. Mislim, da ih ne pljujem jer su tek poceli ali, da ja otvaram takvu radnju definitivno bih obucio radnike da se ponasaju kao sto se ponasaju u UK Apple Store-u. Ovako sa cenom od 200000 dinara za Apple Cinema HD 30’ tesko da ce nekome prodati ako cim pridjes tom monitoru odmah te gledaju kao da ces da ga zgrabis i istrcis iz radnje. Jos jednom, necu da pljujem po nasim radnjama vec zelim lepsu uslugu ako su vec cene paprene!
P.S. Nije da mi nije padalo na pamet da ga zgrabim i istrcim iz radnje 😊
Na dan otvaranja u citavom centru guzva, u Apple prodavnici magla…
Ova ‘prodavnica’ je dobra samo zato da ljudi ne traze PowerCom po nbg-u satima, primera radi meni je trebalo jedno 5-6 puta da ih zovnem i udjem u jedno 10 pogresnih ulaza dok ih nisam nasao, a i ona devojka Vanja mi sama kaze citiram: ‘Prvi put kada sam ja dolazila ovde trebalo mi je sat vremena da nadjem ulaz’. LOL
Andrija Bugarski je General Manager, ja cu raditi servis i imamo 3 devojke koje rade. Nemojte biti grubi u startu sa presudama jer cemo izaci svakom u susret koliko mozemo. Slike cu poslati Darku Selakovicu.
Dodjite svi, ja stalno pricam o SMUG NATION, tako da vas sve ocekujemo.