ja dajem glas za mikijev predlog.
e sad ajde da malo to ubrzamo, inace vidim ovo povuce u tipicnu srpsku demokratiju ... izbori, referendum, ne-daj-boze pljuvanje i batine ... 😉
Znam da pocinjem vec polako da smaram, mada obecao sam da hocu sve dok se nesto konkretno ne odradi.
Evo npr. jutros jedno skoro pola sata nisam mogao da pristupim sajtu, ne secam se koje je vreme bilo cini mi se oko 11, a mozda i gresim.
Rekli smo da imamo 3 opcije, ako prva opcija nije prosla sa Popom i SBB-om imamo one dve a to su da Tosla plati ili da se organizujemo svi pa da skupimo neki kes za nesto bilo sta al’ samo da se brzina digne na veci nivoj jer ovo je dosta sporo.
P.S. Bez copy/paste recenice: ‘Radi Mr. Adamov na tome, ne sekiraj se…Bice sve kako treba, samo malo strpljenja…’ 😊 😊 😊 😊 😊 😊
Znam da pocinjem vec polako da smaram, mada obecao sam da hocu sve dok se nesto konkretno ne odradi.
I treba, i treba, evo i ja da navalim, nemaju smisla vise komentari tipa ‘radi se na tome, evo sa’ cemo, samo sto nije, madamov radi etc…’
ja ne vidim da je iko ista uradio, spucao se jutros opet na par sati, juce takodje, e sad nije problem ako neko nema vremena da uradi, niko ga ne tera, nego ako se obaveze da ce uraditi, pa ne uradi nista, a druge zezne da oni nesto urade.
Evo, recimo, javnog poziva da se ovde napise sta je uradjeno za ovih 3 nedelje.
Naravno samo oni koji su uzeli na sebe da nesto urade!
Mr. Adamov koordinira, ne radi on sam sve lichno, ako me niste razumeli dobro .. 3-4 ideje su u igri i sad neki ljudi koji se mnogo bolje razumeju u problematiku nego vecina nas gledaju da naprave kombinaciju koja nam se najvishe isplati, najduze ce da traje, najlaksha je za implementaciju, jednom rechju najbolje shto se moze..Al’, ne lezi vraze, ti neki ljudi imaju zene i decu koje moraju da hrane pa rade i neshto u tom smislu…Nije ovo nashe, nego je od onih koji su ovo pokrenuli i postavili…Nema ovde komunizam i samoupravljanje…Znachi da, radi se na tome intezivno i trajace kolko ce da traje, i ne, nema nikakve potrebe da se sve informacije dele sa svima ovde jer ovo nije radnichki savet /a i te ‘informacije’ su takve da ih slabo razume onaj ko se ne bavi tom problematikom /evo recimo ja/, tako da nema ni potrebe da se o tome ovde lamentira/... Svaki predlog je dobrodoshao, svaka pomoc je dobrodoshla, svi su ponudili shta su imali i sad ce oni koji su ovo organizovali da odluche shta ce da urade i kad’ ce da urade ...
U pravu ste, traje predugo, ali tako je kako je .. Treba imati razumevanja, te Vas lepo molim za josh malo strpljenja .. Inache, ja ne radim apsolutno nishta po ovom pitanju, ako ste mozda stekli takav utisak, jednostavno apelujem na strpljenje jer pouzdano znam da oni koji rade imaju dosta obaveza ..
Inache, ja ne radim apsolutno nishta po ovom pitanju
ja, recimo, nisam ni mislio da ti ista radis po ovom pitanju…
mislim da nije ni bio dogovor da ti ista radis. odnosno, ti si hteo nesto da uradis, ali je neko rekao, ne, ne, nemojte vi da placate, nema potrebe, ja cu to da zavrsim.
Nije ovo nashe, nego je od onih koji su ovo pokrenuli i postavili…Nema ovde komunizam i samoupravljanje…
de, der, s tim predavanjem, svi ovde ubrzavamo ‘ubrzavanje’ SMUG-a u interesu i nas I TIH CIJI JE, A NE PROTIV NJIH, to je, valjda jasno? i za NJIHOV SMUG smo hteli da doniramo novac, secas se? I ja i dalje samo zelim da pomognem…
te Vas lepo molim za josh malo strpljenja
cek, ne shvatam, a sto nas ti molis, jel si ti ‘mi’, il si ti ‘oni’?:blink: :laugh:
no, ok, u gota urself ‘jos malo strpljenja’;)
Rešenje je pronađeno i dogovoreno, server se seli u CRI. E, sad, da smo gubili vreme i objašnjavali šta smo sve probali i gde, još ga ne bismo našli. B) I nemojte sad posle tri dana da pitate šta je sa tim, jer bi trebalo onda da vam govorim kako čovek preko koga je ugovoreno i koji je to sredio ima ispitni rok, a da bez njega ne možemo, tj ne želimo da izvodimo operaciju, a u međuvremenu…
...Ima još dosta posla da se uradi, čeka se donacija iz Engleske, pre nego što server ode van domašaja treba reinstalirati sistem, tj. preći na Leopard server (za šta ćemo možda da primamo donacije B) ); migrirati email naloge, a pre toga ubaciti RAM (primamo donacije PC-3200 184 pinskih DDR-ova u paru, već imamo 2x512 MB koji stižu iz Engleske); primamo donaciju u vidu Serial ATA diska od jedno 80 GB i slično.
ja ne vidim da je iko ista uradio, spucao se jutros opet na par sati, juce takodje, e sad nije problem ako neko nema vremena da uradi, niko ga ne tera, nego ako se obaveze da ce uraditi, pa ne uradi nista, a druge zezne da oni nesto urade.
Evo, recimo, javnog poziva da se ovde napise sta je uradjeno za ovih 3 nedelje.
Naravno samo oni koji su uzeli na sebe da nesto urade!
Postaješ bezobrazan, blago rečeno. Jesi li platio članarinu možda pa da je neko ‘preuzeo’ obavezu?