Potreban mi je jedan hub ili cak kabal, jer mi fw belji przan a vecina midi uredjaja koje imam su na usb, a svi su mi usbovi popunjeni, tako da ako neko ima neki konstruktivan predlog gde se moze naci tj. kupiti kod nas bilo bi super. Ako ne kod nas onda sta valja kupiti preko.
Gledao sam na netu par nekih varijanti ali bih voleo da cujem vase misljenje.
Baci oko na: http://www.top-20.ru/goodsinfo.html?uptr=2878&uid=16756
cena mu je oko 50$, malo ruznjikav ali sta da se radi, mogu da ti dokotrljam ako te zanima, naravno placas samo cenu iz prodavnice i pivo komada jedan. By the way dolazim 19. aprila:P Zanima posalji mail na: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Pa iskreno ne znam kako bi to funkcionisalo, jer treba mi najmanje 3 usb, jedan za mis, jedan za midi klavijaturu i drugi za jedan midi kontroler. E posto se ta 2 uredjaja napajaju preko USB-a ne znam da li ce taj jedan hub da izbrzi to.
A to sa eksternim napajenjm huba? Koji je to model?
ne morash da se cimash do cvetka. udji u bilo koju pc radnju i kupi usb hub koji ti se svidja. u manje vishe svim radnjama imash prilichno veliki izbor istih.
ja bi ti jedino preporuchio da uzmesh neki sa svojim napajanjem. jeste kabl vishe ali neki uredjaji koji crpe struju preko usb-a jednostavno nece da rade preko usb hub-a. ja sam imao problem da mi se mish ponashao jako chudno dok je bio prikopchan na hub jer verovatno nije dobijao dovoljno struje. slichan problem sam imao i sa WD Passportom koga je ortak doneo. dok ga nisam pukao direktno u komp odbijao je da saradjuje dok svi ostali uredjaji koji imaju svoje napajanje rade perfektno.
Da ali hocu ovaj digitus, a njega bas nema svuda, zapravo gde god sam usao, u uzem centru grada, u neku radnju i rekao usb hub, tako su me bledo pogledali kao da sam im opsovao sve po spisku 😊
Nije Digitus, ali imaju jedno sa napajanjem u podzemnom prolazu kod Doma Omladine, u onoj radnji koju smo pominjali u temi o Blue Ray praznim diskovima.