Kupio sam danas ovu spravu i prvi utisci su veoma pozitivni…Narezo sam par DVD-R i DVDR-DL diskova i sve proteklo bez problema, i sa Disk Utility-jem i Toast-om…Toast ga najnormalnije prepoznaje, omogucava rezanje BD diskova i sve kako treba..Medjutim ko shto svi znate BD diskovi su malo skuplji a malo ih je i teze naci pa to josh nisam probao..Kad probam javicu shta je bilo..Takodje ima i LightScribe al ni to josh nisam probao..
Elem, shto se tiche Mac-a, instalacija, ko i obichno, ne moze biti prostija..Utaknesh u struju i u USB2 port i teraj.. 😊 Nema drajveri, nema budalashtine, samo vozi…
Malo je skuplja sprava, al meni treba..Pazario sam u Comtrade radnji u onom novom trznom centru Usce…25.000 dindzi…Dobija se na poklon jedan LG BD-RE disk 25GB a u kutiji ce da nadjete josh jedan TDK-ov..Slabo li je 😊 Ima i jedan interni model, ako nekog zanima, zaboravi koji je al je duplo jeftiniji…
Evo link na model LG BE06LU11 /moj je LG BE06LU10, al isti djavo, nema razlike izuzev shto je ovaj 11 sa SATA interfejsom/ a ispod i slika:
http://www.lge.com/us/computer-products/optical-media/LG-external-dvd-burner-BE06LU11.jsp
Post edited by: SERBIAN, at: 2009/04/02 23:31